Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Пазарни акценти / Прегледи

 • Пневматични системи и компоненти за приложение в железопътния транспорт от Индуматик

  Пневматични системи и компоненти за приложение в железопътния транспорт от Индуматик

  С над 300 реализирани системи в сектора на железопътния транспорт за последните 5 години, Индуматик е водещ разработчик и доставчик в България на решения в областта на системите за управление и разтоварване на железопътни вагони. „Ние сме в състояние да намерим решения за всички идеи и потребности на нашите клиенти, използвайки доказани продукти и системи от водещи фирми в областта на флуидната техника, пневматиката и автоматизацията на производството”, заявиха от Индуматик.

 • Жо и Вен: Стил и уникален интериорен дизайн с най-голямата и разнообразна модулна серия на Schneider Electric

  Жо и Вен: Стил и уникален интериорен дизайн с най-голямата и разнообразна модулна серия на Schneider Electric

  Жо и Вен, доказана търговска фирма в областта на електрообзавеждането и официален дистрибутор на продуктите на Schneider Electric у нас, предлага на българския пазар най-голямата модулна серия на френския производител, съобщиха за Инженер.bg от дружеството. „Unica e цялостна, международна и гъвкава гама от инсталационни изделия. Серията обхваща най-богатия набор от решения със своите над 150 електрически и електронни функции за управление“, разказаха специалистите.

 • Кабелни системи, мълниезащити и крепежни елементи от Ритбул

  Кабелни системи, мълниезащити и крепежни елементи от Ритбул

  Фирма Ритбул, утвърден доставчик на електроапаратура, индустриални компоненти, инструменти, измервателни прибори и LED осветление, предлага кабелни системи и мълниезащити на утвърдения производител Dietzel Univolt. „Асортиментът ни скоро бе допълнен и от крепежни елементи и системи за монтаж на електрически инсталации на Schnabl Stecktechnik. С продуктовата гама на тези производители, ние от Ритбул се стремим да предложим богато разнообразие от възможности на клиентите ни“, съобщиха още от българското дружество.

 • Вайд-Бул: Системи за маркиране за ел. табла MultiMark – интелигентно решение за всички приложения

  Вайд-Бул: Системи за маркиране за ел. табла MultiMark – интелигентно решение за всички приложения

  Колкото по-високо e нивото на автоматизация, толкова по-сложна е структурата на таблото за управление. Това правило означава, че е по-важно отвсякога инсталираните компоненти да бъдат надлежно етикетирани. Вътрешното подреждане на таблото за управление трябва да бъде ясно от пръв поглед с оглед лесното му обслужване. Затова системата за маркиране се е превърнала във важна мярка за безопасност по отношение на инфраструктурата на таблото.

 • Стил и комфорт със серията електрически ключове и контакти на Schneider Electric от Жо и Вен

  Стил и комфорт със серията електрически ключове и контакти на Schneider Electric от Жо и Вен

  Превърнете дома си в по-добро място за живеене, отличаващо се с уникален дизайн и съвременна функционалност! Бъдете в крак с най-новите тенденции в обзавеждането с гамата ключове и контакти Odace на Schneider Electric. „Ключовете и контактите са все по-стилни, но и все по-практични. Вече не се налага да правите компромис с външния вид, за да получите най-иновативните функции. С Odace можете да имате всичко това“, разказаха пред Инженер.bg от официалния дистрибутор на Schneider Жо и Вен.

 • Мега Инженеринг: Разполагаме с необходимото технологично оборудване за производство на ел. табла

  Мега Инженеринг: Разполагаме с необходимото технологично оборудване за производство на ел. табла

  Утвърдената българска инженерингова фирма Мега Инженеринг ООД разполага с технически и технологични възможности за изработване на метални ел. табла, шкафове, ракове, кутии от стомана и неръждаема стомана. „Благодарение на наличното технологично оборудване, ние можем да извършим всички операции, свързани с изработването на този вид съоръжения. Така предлагаме на клиентите ни съвременно, надеждно и отговарящо на всички изисквания изделие”, уточниха от българското дружество.

 • Електро Плюс: Предупредителна светлинна сигнализация за въздушни транспортни средства Icaro на Sirena

  Електро Плюс: Предупредителна светлинна сигнализация за въздушни транспортни средства Icaro на Sirena

  Повече от 50 г. фирма Sirena присъства устойчиво на пазара на светлинни и звукови сигнални средства за индустриална автоматизация, системи за евакуация и предупредителни системи за въздушни транспортни средства. Sirena е най-добрият избор, когато става въпрос за качествени сигнални средства. Гамата Icaro, която включва предупредителни светлинни устройства за авиацията, е изпълнена изцяло на LED основа и предлага едни от най-добрите устройства с нисък, среден и висок интензитет.

 • Ритбул, Ритал, Мари Бентц, УормТех и Термафлекс демонстрираха иновации от последно поколение на Пловдивския панаир

  Ритбул, Ритал, Мари Бентц, УормТех и Термафлекс демонстрираха иновации от последно поколение на Пловдивския панаир

  И тази есен изложбените площи на Международен технически панаир-Пловдив събраха на едно място стотици изложители и хиляди посетители. Множество доказани компании запознаха участниците във форума със своите най-нови разработки с приложение в областта на индустрията. Част от изложителите, правещи впечатление с красивите си и много добре аранжирани щандове, бяха компаниите Ритбул, Ритал, Мари Бентц, УормТех и Термафлекс.

 • Компанията Legrand с поглед към бъдещото на техниката и един още по-свързан свят

  Компанията Legrand с поглед към бъдещото на техниката и един още по-свързан свят

  Иновативните технологии са в основата на генералната концепция за развитие на водещата френската компания Legrand. Непрекъснатият развой на нови продукти с по-голяма потребителска стойност и ускоряване на темповете на внедряване на новите технологии гарантират непрекъснатия й растеж. „Развитието на нови продукти, създаването на устройства с напълно нови функции и предлагането на новаторски услуги с по-голяма полза за потребителите е основен приоритет за Legrand”, коментираха за Инженер.bg от Легранд България.

 • Електро Плюс: Системи за звукова сигнализация Escape, предназначени за индустриална евакуация, от Sirena

  Електро Плюс: Системи за звукова сигнализация Escape, предназначени за индустриална евакуация, от Sirena

  Когато се налага евакуация в областта на промишлеността или на голяма територия, звуковата сигнализация е ключов елемент от оповестителните системи. От началната евакуационна фаза и процедурите за намеса тя позволява прилагането на мерки за безопасност на присъстващите хора и работници и е неизменна част от мероприятията за превенция и защита. За избора на звукооповестителни системи на утвърдения доставчик в тази област Sirena, разказва техният партньор у нас фирма Електро Плюс ООД.

Още от Електротехника