Пазарни акценти / Прегледи

 • Мега Инженеринг: Разполагаме с необходимото технологично оборудване за производство на ел. табла

  Мега Инженеринг: Разполагаме с необходимото технологично оборудване за производство на ел. табла

  Утвърдената българска инженерингова фирма Мега Инженеринг ООД разполага с технически и технологични възможности за изработване на метални ел. табла, шкафове, ракове, кутии от стомана и неръждаема стомана. „Благодарение на наличното технологично оборудване, ние можем да извършим всички операции, свързани с изработването на този вид съоръжения. Така предлагаме на клиентите ни съвременно, надеждно и отговарящо на всички изисквания изделие”, уточниха от българското дружество.

 • Електро Плюс: Предупредителна светлинна сигнализация за въздушни транспортни средства Icaro на Sirena

  Електро Плюс: Предупредителна светлинна сигнализация за въздушни транспортни средства Icaro на Sirena

  Повече от 50 г. фирма Sirena присъства устойчиво на пазара на светлинни и звукови сигнални средства за индустриална автоматизация, системи за евакуация и предупредителни системи за въздушни транспортни средства. Sirena е най-добрият избор, когато става въпрос за качествени сигнални средства. Гамата Icaro, която включва предупредителни светлинни устройства за авиацията, е изпълнена изцяло на LED основа и предлага едни от най-добрите устройства с нисък, среден и висок интензитет.

 • Ритбул, Ритал, Мари Бентц, УормТех и Термафлекс демонстрираха иновации от последно поколение на Пловдивския панаир

  Ритбул, Ритал, Мари Бентц, УормТех и Термафлекс демонстрираха иновации от последно поколение на Пловдивския панаир

  И тази есен изложбените площи на Международен технически панаир-Пловдив събраха на едно място стотици изложители и хиляди посетители. Множество доказани компании запознаха участниците във форума със своите най-нови разработки с приложение в областта на индустрията. Част от изложителите, правещи впечатление с красивите си и много добре аранжирани щандове, бяха компаниите Ритбул, Ритал, Мари Бентц, УормТех и Термафлекс.

 • Компанията Legrand с поглед към бъдещото на техниката и един още по-свързан свят

  Компанията Legrand с поглед към бъдещото на техниката и един още по-свързан свят

  Иновативните технологии са в основата на генералната концепция за развитие на водещата френската компания Legrand. Непрекъснатият развой на нови продукти с по-голяма потребителска стойност и ускоряване на темповете на внедряване на новите технологии гарантират непрекъснатия й растеж. „Развитието на нови продукти, създаването на устройства с напълно нови функции и предлагането на новаторски услуги с по-голяма полза за потребителите е основен приоритет за Legrand”, коментираха за Инженер.bg от Легранд България.

 • Електро Плюс: Системи за звукова сигнализация Escape, предназначени за индустриална евакуация, от Sirena

  Електро Плюс: Системи за звукова сигнализация Escape, предназначени за индустриална евакуация, от Sirena

  Когато се налага евакуация в областта на промишлеността или на голяма територия, звуковата сигнализация е ключов елемент от оповестителните системи. От началната евакуационна фаза и процедурите за намеса тя позволява прилагането на мерки за безопасност на присъстващите хора и работници и е неизменна част от мероприятията за превенция и защита. За избора на звукооповестителни системи на утвърдения доставчик в тази област Sirena, разказва техният партньор у нас фирма Електро Плюс ООД.

 • Модулна система стенни кутии на TEM Mandeks – вече част от продуктовата гама на Телетек

  Модулна система стенни кутии на TEM Mandeks – вече част от продуктовата гама на Телетек

  Водещата търговка компания Телетек допълни богатото си портфолио от продукти и услуги, които предлага на пазара у нас, с модулна система стенни кутии за вграждане на фирма TEM Mandeks от Босна и Херцеговина, съобщиха за Инженер.bg от Телетек. „Използването на модулната система стенни кутии за вграждане Mandeks за комутация на локални интернет мрежи, телевизии, телефонии и др. улеснява инсталаторите. Кутиите са подходящи за монтаж в тухла и гипс картон“, поясниха от Телетек.

 • Ташев-Галвинг: Соларни сензорни прожектори Xsolar на Steinel работят цяла година без допълнително захранване

  Ташев-Галвинг: Соларни сензорни прожектори Xsolar на Steinel работят цяла година без допълнително захранване

  Соларните сензорни прожектори XSolar на водещата немска компания Steinel съчетават най-добрите настоящи технологии: LED технология, сензорика, високоефективна литиевойонна желязофосфатна батерия и монокристален, въртящ се соларен панел за оптимално преобразуване на слънчевата светлина в електрическа енергия. „Мощният и в същото време практически невидим инфрачервен сензор за движение Steinel с ъгъл на покритие 140° реагира на движение и осветеност“.

 • Нова гама автоматични прекъсвачи с лят корпус на Schrack Technik на вниманието на българските специалисти

  Нова гама автоматични прекъсвачи с лят корпус на Schrack Technik на вниманието на българските специалисти

  Schrack Technik, световно утвърден производител на електроапаратура, добави нова гама MZ-MY автоматични прекъсвачи с лят корпус към богатото си разнообразие от технически продукти и решения, съобщиха за Инженер.bg от дъщерното дружество на фирмата у нас Шрак Техник. „Предлагаме на българския пазар пълен набор от електрически компоненти от новата продуктова гама MZ-MY на Schrack Technik“, коментираха от компанията.

 • Нови инсталационни материали, улесняващи изграждането на електроинсталациите, вече в магазинната мрежа на Ритбул

  Нови инсталационни материали, улесняващи изграждането на електроинсталациите, вече в магазинната мрежа на Ритбул

  Водещият доставчик на електроапаратура и индустриални компоненти – фирма Ритбул, разшири портфолиото си от изделия, които предлага у нас, информираха за Инженер.bg от компанията. „При нас вече можете да намерите нови видове инсталационни материали, които улесняват изграждането на електроинсталациите, включително гофрирани и твърди тръби, съединители за тръби, конзоли и разпределителни кутии за скрит монтаж от PVC и др.“, уточниха от Ритбул.

 • DTS – „Цифрови Преносни Системи“: Frost & Sullivan оцени Socomec като технологичен лидер в UPS оборудването за 2015 г.

  DTS – „Цифрови Преносни Системи“: Frost & Sullivan оцени Socomec като технологичен лидер в UPS оборудването за 2015 г.

  Френско-италианският лидер в производството на непрекъсваеми токозахранващи устройства Socomec бе удостоен с престижната награда Frost&Sullivan Award 2015 за „Технологичен лидер в UPS оборудването“, информираха за Инженер.bg от фирма DTS – „Цифрови Преносни Системи“. От 2003 г. насам, за осми път Socomec печели почетно отличие от Frost&Sullivan сред водещите производители на токозахранващи устройства по света.

Още от Електротехника