Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Пазарни акценти / Прегледи

 • Безжична технология в системата за жилищна автоматизация My Home на Bticino от Електро Плюс

  Безжична технология в системата за жилищна автоматизация My Home на Bticino от Електро Плюс

  Системата за жилищна автоматизация My Home на BTicino дава възможност за реализацията на съвременни решения за управление на осветлението, щорите и сенниците, както и защита на помещенията от изтичане на газ. „Благодарение на автономното захранване, устройствата за контрол на системата могат да бъдат интегрирани в инфраструктурата на съществуващите електрически системи без допълнително окабеляване “, съобщиха от фирма Електро Плюс.

 • Абонирайте се за новости и промоции на Steinel от Ташев-Галвинг

  Абонирайте се за новости и промоции на Steinel от Ташев-Галвинг

  Знаете ли кой държи най-големия пазарен дял в света на пистолети за горещ въздух и топло лепене? А кой е един от пионерите в разработването на решения за контрол и управление на осветлението? Както и какво е общото между тях? Отговорът е един - Steinel Professional!

 • Интелигентно, надеждно и ефективно осветление със сензорите за присъствие на Steinel Professional

  Интелигентно, надеждно и ефективно осветление със сензорите за присъствие на Steinel Professional

  „Новото поколение сензори за присъствие Control Pro на водещия немски производител Steinel Professional е разработено в отговор на високите изисквания както от страна на потребителите, така и на проектанти, архитекти инсталатори”, съобщиха за Инженер.bg от Ташев-Галвинг. „Те могат да осигурят светлина в сгради с различно предназначение само тогава, когато тя наистина е необходима, което създава комфорт и крие сериозен потенциал за енергопестене”, допълниха от Ташев-Галвинг.

 • Ефективно осветление с индустриални LED осветители Arktur от Шрак Техник

  Ефективно осветление с индустриални LED осветители Arktur от Шрак Техник

  Към осветлението, използвано в индустриални сгради се поставят сериозни изисквания. Сред тях: осигуряване на добра осветеност на помещението, възможност за работа в условия на повишена влажност и запрашеност, висока ефективност, ниска консумация на електроенергия и т.нат. „Тенденция в последните години е все по-широкото навлизане на LED осветлението”, коментираха от фирма Шрак Техник.

 • Druseidt стъпи на българския пазар в партньорство с Ритбул

  Druseidt стъпи на българския пазар в партньорство с Ритбул

  Фирма Ритбул разшири утвърдените производители, с които си партнира у нас, с изделията на водещата немска компания Paul Druseidt Elektrotechnische Spezialfabrik. Тя е доказан производител на изделия и инструменти, необходими при изграждането на електропреносни мрежи и електрически инсталации в енергетиката, промишлеността, телекомуникационните мрежи и транспортните средства.

 • Булгартел: Гарантиран интернет за професионалисти

  Булгартел: Гарантиран интернет за професионалисти

  Булгартел ЕАД e телекомуникационен оператор, притежаващ собствена мрежа за предоставяне на телекомуникационни услуги на територията на България, Балканския полуостров и Европа. „На нашите клиенти предоставяме стандартни продукти, включени в портфолиото на всеки съвременен телеком, а също така и национални, международни и транзитни свързаности, както и клиентски ориентирани, нестандартни решения и пакетни услуги”, коментираха от Булгартел.

 • Проектиране и асемблиране на електрически табла извършва АС-ДС

  Проектиране и асемблиране на електрически табла извършва АС-ДС

  Сред акцентите в дейността на утвърдената българска фирма АС-ДС ООД е асемблирането на електрически табла. Дейността е поверена на направлението „Проектиране и асемблиране на електрически табла и табла за автоматизация“ от структурата на фирмата. "Предлагаме цялостно проектиране, разработване и асемблиране на главни, междинни и крайни електроразпределителни табла, както и на табла за контрол и управление на електросъоръжения", поясниха за Инженер.bg от АС-ДС.

 • Икома представя първия безколекторен акумулаторен двигател за помпи FBM-B 3100 на Flux

  Икома представя първия безколекторен акумулаторен двигател за помпи FBM-B 3100 на Flux

  Немската компания Flux, утвърден производител на помпи и помпени агрегати, съобщи за пазарния дебют на иновативен акумулаторен двигател FBM-B 3100. Изделието е първият безколекторен акумулаторен двигател за помпи, и е предназначен за задвижване на най-малкия типоразмер варелна помпа FP314 от серията Combiflux. Двигателят е с микропроцесорно регулиране на оборотите, автоматично изключване при разредена батерия и др.

 • Серията Livinglight на BTicino съчетава многообразие от форми и съвременна функционалност

  Серията Livinglight на BTicino съчетава многообразие от форми и съвременна функционалност

  В основата на серията Livinglight е светлината. Меката LED подсветка на устройствата и дисплеите допълва хармонично интериора и придава уют и стил на всяко помещение, поясняват от Електро Плюс. Благодарение на новите ергономични механизми и използването на шумоизолиращи материали, усилието за включване и изключване е намалено с 19%, като натискът същевременно се осъществява плавно и безшумно.

 • Широка гама модулни системи за електрониката от Rittal

  Широка гама модулни системи за електрониката от Rittal

  Сред направленията в обширната продуктова програма на Rittal са модулни системи за електрониката. "В тази област ние предлагаме пълно „ноу-хау” за т.нар. „Electronic Packaging”, включително табла и окомплектовка за вграждане на електронни компоненти”, съобщиха от българския офис на компанията. Асортиментът на компанията обхваща модулни системи, корпуси и кутии, монтажни шини, захранванващи блокове, компоненти за климатизация, както и цялостни модулни компютърни системи за VMEbus, CompactPCI, ATCA, MTCA или ATX.

Още от Електротехника