Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

Елма-М-Груп: „Разполагаме с богат опит в областта на резервното електрозахранване“

13.11.2019 г.


Кое е най-ценното в съвременния свят? Разбира се, отговорът на този въпрос не е универсален, но безспорно на челните места по важност застава „Нейно Величество“ информацията. Съхранението ѝ все повече и повече се осъществява в центрове за данни, разпръснати по целия свят, които се нуждаят от електрозахранване. Какво обаче, правим в случаите когато то прекъсне? Съвсем логично е тогава да мислим за защитата на така ценната информация и Елма-М-Груп АД е експерт в постигането ѝ. Какво разказаха от фирмата за Инженер.bg, нека видим...


 

Непрекъсваемите токозахранващи устройства (UPS) са доста познат и разпространен метод за осигуряване на електричество в кризисни моменти. Но как да изберем най-подходящия вариант спрямо спецификите на приложението, за да подсигурим допълнително безопасността на електроснабдителната мрежа?

 

Елма-М-Груп разполага с богат опит в областта на резервното захранване, предлагайки генератори за ток и UPS системи, а инженеринговият ѝ екип предлага цялостни решения за обекти – от доставка, монтаж и пуск до сервизно обслужване на съоръженията.

 

Българското дружество предлага UPS системите на TeleGroup – утвърден международен производител. „UPS устройствата, с които работим, са изключително висококачествени и осигуряват абсолютна защита и висока ефективност. Могат да захранват други устройства с мощност до 400 KVA”, уточниха от Елма-М-Груп. UPS системите на TeleGroup предлагат паралелни решения за осигуряване на излишък в системата до 10 единици. Сред предимствата им, също така, е възможността за отдалечено наблюдение чрез SNMP.

 

„Предлагаме системи за токозахранване с линейна, интерактивна и онлайн двойноконверсионна технология. UPS TeleGroup e проектиран и разработен от нашите партньори, така че да е способен да достави захранване с електричество за всяко едно приложение”, добавиха от Елма-М-Груп.


 

Функционалните възможности на устройствата са:

 

 - Вход/Изход една фаза с мощност до 10 KVA;

 - Вход/Изход три фази/една фаза до 40 KVA;

 - Вход/Изход три фази/три фази до 400 KVA.

 

Всяко UPS устройство разполага с LCD Touch Screen екран за максимално лесна и удобна работа. Капацитетът им е достатъчен за захранване на центрове за бази данни, както и за други приложения с висока работоспособност. „Това ги прави отлично решение за електрически устройства, изискващи защита на захранването до 400 KVA“, коментираха в заключение от Елма-М-Груп.

 

Повече информация за Елма-М-Груп АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Елма-М-Груп, TeleGroup

Още от Енергетика (ВЕИ)