Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

Консултирайте се с Индустриален сервиз за предлаганите от фирмата силови електронни модули

07.06.2019 г.


През последните години устройствата на силовата електроника направиха сериозен технологичен пробив в енергоспестяването. Благодарение на гъвкавото си управление, силовите полупроводникови устройства позволяват ефективно преобразуване на електроенергията. „Нашата компания предлага силови електронни модули, които са разработени за модернизация на силовата част на промишлено електронно оборудване със средна и голяма мощност“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Индустриален сервиз, специализирана в консултиране, разработване, проектиране, внедряване и сервиз на оборудване в областта на силовата електроника и индустриална автоматизация.


Стабилното захранване на оборудването с електроенергия е задължително условие за всички сфери на промишлеността. В този процес се използват електронни преобразуватели, които трансформират енергията с определени показатели (напрежение, ток, честота) също в енергия, но с други параметри (напрежение, ток, честота), съобразно потребностите на захранваните консуматори.


За нуждите на потребителите Индустриален сервиз предлага тиристорни изправители, тиристорни ключове (solid state), мощни транзисторни ключове ( IGBT, MOSFET), както и драйвери за управление, R-C групи, защити и др.Силовите електронни модули намират приложение в транспорта, енергетиката, телекомуникациите, както и в много други промишлени отрасли, дори всеки един мощен домашен уред не може да бъде произведен без силови електронни компоненти.Индустриален сервиз работи с утвърдени световни производители като Siemens, ABB, Schneider Electric, Philips и мн. др.


„Продуктите и услугите, които предлагаме, гарантират постигането на висока надеждност и безаварийна работа на всяко едно електрооборудване, а нашите специалисти осигуряват професионална консултация при интегрирането им в конкретни проекти“, коментираха от Индустриален сервиз.


Ако и вие имате нужда от професионална консултация в процеса на проектиране, разработване, внедряване или сервиз на система или средства за индустриална автоматизация или силова електроника във вашето производство, не се колебайте да се свържете с експертите на Индустриален сервиз СЕГА!


Можете да го направите ОТТУК или като се обадите на мобилен 0888 619 711 и пишете на компанията на email: manager@iservicebg.com!


Източник на снимковия материал: Индустриален сервиз, Siemens, pixabay.com

Още от Енергетика (ВЕИ)