Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

Управлявайте и оптимизирайте процесите по маркиране от разстояние – с принтери Linx 8900 и Linx PrinterNet от Бетелгиус

06.04.2020 г.


Обявеното извънредно положение и последвалите строги мерки, свързани с разпространението на COVID-19, в огромна степен промениха индустриалния живот в цял свят. И, ако някои компании лесно могат да си позволят т.нар. Home Office режим на работа, то за производствените предприятия това определено е трудно, а често и невъзможно. „Ние от Бетелгиус, като дългогодишен и доверен партньор на бизнеса, правим всичко възможно, за да сме полезни и отговорни в тези предизвикателни времена. Затова решихме да предоставим безплатно включване на услугата за отдалечено управление PrinterNet за период от 1 година с всеки закупен принтер Linx 8900“, съобщиха за Инженер.bg от доказаната българска компания Бетелгиус.За да задоволят повишеното търсене на определени групи продукти в момента, някои производствени предприятия, в.т.ч. фармацевтичната, химическата, козметичната, хранително-вкусовата индустрия и др., е необходимо да увеличат производствения си капацитет. От друга страна, поради наложените мерки за физическо дистанциране, наблюдаваме намалено присъствие на работното място и редуциран персонал, което влияе върху производителността.

 

Ето и предложението на Бетелгиус, с което българските производства могат да решат частично някои от проблемите, произтичащи от тези условия:


„С мастиленоструйни принтери за маркиране Linx 8900 си гарантирате сигурност, надеждност, непрекъсната работа и възможност да посрещате промените в производствената среда. Принтерите Linx 8900 са изцяло произведени в Англия. Могат да печатат върху всякакви повърхности и да работят при различна скорост на линията. Същевременно предлагат по-дълги интервали на обслужване и поддръжка (б.ред. средно 9000 часа или 18 месеца), с което производствените мениджъри имат по-голям контрол върху престоя при по-ниски разходи“, коментираха от Бетелгиус.


 

Българското дружество разполага с машини на склад и може бързо да ги достави и инсталира.

 

Част от портфолиото на Бетелгиус е услугата Linx PrinterNet, чрез която имате възможност за свързване от разстояние и управление на текущото състояние на маркиращото оборудване Linx от телефон, компютър или таблет, без необходимост от физическо присъствие в производството. Това ще улесни работата от вкъщи и ще допринесе за запазване здравето и сигурността на служителите. „По този начин имате възможност да наблюдавате напредъка на производствения процес и да следите разхода на консумативи в реално време, а това позволява бърза реакция за разрешаване на проблемите и навременна поръчка на нови консумативи“, допълниха от компанията.


От Бетелгиеус обявиха, че зедно с всеки закупен принтер Linx 8900 ще предоставят безплатно включване на услугата за отдалечено управление PrinterNet за период от 1 година, а клиентите, които вече имат закупени принтери Linx, могат да се възползват от специална промоционална цена за нея.


Допълнителна информация за промоционалното предложение на Бетелгиус, бихте могли да откриете в Промо.bg! 


Ако искате да научите с подробности как Linx PrinterNet може да ви помогне да се адаптирате по-лесно към ситуацията в момента, погледнете ТУК.


 

Повече информация за Бетелгиус ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материалБетелгиус ООД

Още от Енергетика (ВЕИ)