Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

ТиД Инженеринг: „Имаме дългосрочен опит в изпълнението на различни проекти от областта на енергетиката“

04.12.2017 г.

In Macedonian   In Romanian   In SerbianТиД Инженеринг е българска компания, която повече от 10 години оперира успешно на българския пазар. „За този период се утвърдихме като коректен партньор при реализацията на редица проекти в областта на енергетиката, електротехниката и електрониката. Изпълнените от нас дейности обхващат различни сфери от проектирането, производството и услугите”, разказаха за Инженер.bg от дружеството.


Енергетиката е един от основните сектори, в които фирмата работи.  „Дейностите, които извършваме и услугите, които можем да предложим на нашите клиенти в тази област, са свързани с реконструкция и рехабилитация на подстанции, извършване на пусково-наладъчни работи, проектиране и производство на контролни и релейни табла, изпитване и настройка на релейни защити, доставка на оборудване и материали и др.”, поясниха от ТиД Инженеринг.

 

Обхватът от услуги, които ТиД Инженеринг изпълнява при модернизацията на подстанции, включва: рехабилитация и реконструкция на закрити разпределителни уредби (ЗРУ) средно напрежение; ремонт на ел. част и изграждане на табла за управление, като се използват съвременни технологии в релейните защити, меренето и SCADA системите, както и проектиране и изпълнение на първична и вторична комутация и телемеханика.

 

Фирмата извършва и цялостно проектиране на електроенергийни подстанции. „Работим с опитен екип от проектанти, които познават основното оборудване на почти всички европейски производители на апаратура за високо и средно напрежение, използвано в подобни проекти. Това ни дава увереност, че можем да гарантираме на нашите клиенти качествено и надеждно изпълнение”, категорични са от ТиД Инженеринг.

 

Сред предлаганите от ТиД Инженеринг услуги е и проектиране и доставка на релейни и командни табла, оборудвани с апаратура от водещи европейски производители. „Командните и релейните табла се доставят до клиента напълно оборудвани, окабелени и изпитани”, поясниха от фирмата.

 

Друга основна дейност, извършвана от ТиД Инженеринг в областта на енергетиката, е настройка и изпитване на релейни защити - както предпускови, така и като рутинна поддръжка. „Към настройката и тестването на релейните защити се включва също и тяхното конфигуриране, съобразно конкретния проект, чрез използване на съответните програмни продукти. Досегашният ни опит включва работа с оборудване на ABB, Siemens, Areva, General Electric, Schneider Electric и др.”, коментираха от ТиД Инженеринг.


 

Повече за ТиД Инженеринг ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: ТиД Инженеринг

 

Още от Енергетика (ВЕИ)