Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

АББ България: „Очакваме бъдещите попълнения, които ще станат част от нашето технологично семейство”

08.05.2019 г.

Технологичното семейство на АББ България отново бе част от кариерното изложение „Стажове“, което се проведе през април в Технически университет – София. И тази година от българското дружество отварят професионалния си дом за студенти и млади специалисти, които имат желание да се включат в стажантската програма на компанията. „Очакваме бъдещите попълнения, които ще станат част от нашето технологично семейство”, споделиха пред Инженер.bg от АББ България, част от ABB Group – световен лидер в дигиталните технологии за промишлеността.

 


„Приканваме всички амбициозни младежи да кандидатстват. Стажантската програма, която предлагаме, е насочена към студенти и млади специалисти, които искат да стартират своята кариера и да натрупат практически опит”, коментираха от екипа на компанията.

 

Лятната стажантската програма на АББ България е с продължителност от 2 до 4 месеца, с гъвкаво работно време и трудов договор. Също така, от компанията  осигуряват безплатен транспорт и социални придобивки, като ваучери за храна. 

 

„Всеки стажант има ментор, който му поставя задачи и му помага в процеса на изпълнение и дори при изготвянето на курсови или дипломни работи. Освен това, нашите стажанти могат да се възползват и от безплатен онлайн курс по английски език”, допълниха от АББ България.

 


Свободните стажантски позиции, които предлагат от българското дружество, са много на брой и в различни отдели и клонове на компанията – клон Раковски, клон Севлиево, клон Петрич, клон София, клон Варна и клон Пловдив. Всеки, който желае, може да кандидатства като изпрати автобиографията си на имейл: bg-careers@abb.com или се обади на телефон 032/348 753.

 

Освен стажантска програма, от АББ България поддържат и стипендиантска програма на фондация „Юрген Дорман“.

 

„До 22 април 2019 г. бе удължен срокът за прием на документи от студентите, които желаят да станат наши стипендианти по програмата „Юрген Дорман“.Тя е насочена към младежи с инженерно образование, които разполагат с много добри академични постижения, но се нуждаят от финансова подкрепа, за да продължат образованието си”, допълниха от АББ България.

 

Така че, не забравяйте да кандидатствате за стипендиантската ни програма следващата година! А що се отнася до разнообразните възможности за стаж – все още имате време да се включите!

 

Повече информация за АББ България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Енергетика (ВЕИ)