Събития

Академия Текра: Опреснителен курс по Наредба № 8121з-1100 ще стартира на 19 март 2019 г.

05.03.2019 г.

Вие сте специалист със завършен курс, съгласно Наредба № 8121з-1100 по „Поддържане и обслужване на пожарогасителни системи, пожароизвестителни системи, системи за управление на дим и топлина и пожарни кранове", чиято петгодишна валидност изтича? Академия Текра има специално предложение за вас! „Специален опреснителен курс ще стартира на 19 март 2019 г. и всички желаещи все още могат да се включат“, информираха за Инженер.bg от фирма Текра, част от българския индустриален холдинг Телетек Груп.Професионалният център за обучение към Телетек Груп организира и провежда опреснителните курсове по Наредба № 8121з-1100 от 29 септември 2015 г., съвместно с Академията на Министерство на вътрешните работи. В предстоящото обучение могат да се включат всички, които вече имат сертификат, но неговата давност изтича скоро.


„Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате предварително и да заплатите съответната такса по банков път. Уточняваме, че е необходимо да се събере група от минимум 10 човека, за да стартират заниманията“, обясниха от Текра.


Цената за обучение на 1 курсист е 450 лв. без ДДС, като в нея е включена и такса за финалния изпит в размер на 30 лв. От Професионалния център за обучение към Телетек Груп предоставят и следните специални условия:

 - При записване до 3-ма курсисти – 10% отстъпка;

 - При записване на 4-ма и повече курсисти – 15% отстъпка;

 - При записване на 6 и повече курсисти – отстъпка по договаряне.Опреснителното обучение ще започне на 19 март и ще продължи до 22 март 2019г., а заниманията ще се провеждат в Център за обучение „Искра“ на адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ №35, в сградата на Текра ЕООД.


Повече информация, както и онлайн формуляр за записване, бихте могли да намерите ТУК.


Повече информация за Текра ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: pixabay.com

Още от Енергетика (ВЕИ)