Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Атлас Копко организира семинар на тема „Повишаване на ефективността на компресорната система“ в Шумен

03.12.2019 г.


 

 

 

 

На 10 декември 2019 г. ще се състои семинар на тема „Повишаване ефективността на компресорната система“, който се организира от Атлас Копко България – дъщерно дружество на производствения и технологичен лидер в областта на индустриалната компресорна техника Atlas Copco. Събитето ще се проведе в конферентна зала „Тича“ на Гранд Хотел Шумен, а началният му час е 14:00 ч. „С предстоящия семинар бихме искали да запознаем всички заинтересовани специалисти с методите за подобряване на енергийната ефективност на компресорната система и редуцирането на разходите за производството на компресиран въздух”, съобщиха за Инженер.bg от фирмата организатор.Акцентите, които ще бъдат обсъдени по време на специализирания форум, са:

 - Фактори, определящи енергийната ефективност на компресорната система;
 - Съвременни технологии за компресиране на въздух;
 - Оптимизация на системата за обработка и пренасяне на компресиран въздух в предприятието.


Във финалната част на семинара ще се проведе и дискусия, в която ще могат да се включат всички гости на събитието.

Участието в семинара е безплатно, но желаещите да се включат в него, е необходимо да заявят своето присъствие до 6 декември 2019 г. на имейл: office.sofia@bg.atlascopco.com или на телефон: 0885 305 739.

„С нетърпение очакваме да се срещнем с нашите партньори и специалистите в бранша. В рамките на събитието посетителите ще имат възможност да получат нови и ценни практически познания, с които да подобрят своята работа. Ще отговорим на техните въпроси, а те ще могат да обменят и опит помежду си“, споделиха в заключение от екипа на Атлас Копко.


Повече информация за Атлас Копко България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Атлас Копко България, Atlas Copco

Още от Енергетика (ВЕИ)