Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Твоите възможности в EVN България те очакват на „Дни на кариерата“! Ела на 15 и 16 октомври в София, а на 17 – в Пловдив

03.10.2019 г.


На 15 и 16 октомври 2019 г. в Технически университет – София, и на 17 октомври в ТУ-София, филиал Пловдив, както и във Факултет и колеж — Сливен за поредна година ще се проведе водещото изложение за работодатели „Дни на кариерата“ 2019. Участие в него ще вземе EVN България, част от международния концерн EVN. „Философията на EVN е да създава нови възможности за младите хора в България. Очакваме да се срещнем с амбициозни и любознателни студенти, които да присъединим към нашето семейство“, заявиха от компанията за Инженер.bg.


 

EVN България дава възможност за кариера в различни и интересни области. В дружеството могат да се реализират специалисти от разнообразни бизнес направления и инженерни области като електротехника, електроенергетика, топлотехника и топлоядрена енергетика; IT специалисти; юристи; финансисти; икономисти.

 

„Ние приветстваме новата енергия и сме отворени към всичко добро, което срещаме по пътя си. Непрестанно търсим добри професионалисти, които да се развиват при нас. Работата в компанията е увлекателна, специфична и разнообразна. На почит е екипният дух и задружност, а работната атмосфера е приятелска и вдъхновяваща“, коментираха от компанията.

 

EVN предлага кариера, която е от значение

 

Избирайки кариера в EVN, на първо място ще получите професионално развитие в компания с международни стандарти и един от най-големите работодатели в България, както и сътрудничество с безспорни специалисти в енергийния бизнес и достъп до най-новите технологии в енергетиката. Също така компанията предлага конкурентно възнаграждение и богат пакет от допълнителни придобивки, както и участие в местни и международни проекти.


 

„Интересни и предизвикателни задачи, възможност за позитивно въздействие върху бизнеса и обществото, постоянно обучение и индивидуален подход за развитие на личностния и творческия потенциал, устойчив баланс между работа и личен живот и всичко това е само част от добавената стойност, която получават сътрудниците в компанията“, разказаха от българското дружество.

 

Енергията на EVN e силна и специална. Тя ни помага заедно да се справим с предизвикателствата и да се радваме на успехите си. Елате да се запознаем на „Дни на кариерата“. В ТУ София можете да ни намерите в блок 1, щанд 99, а във филиала в Пловдив ще бъдем на щанд 5. Обещаваме да е интересно и информативно“, добавиха в заключение от EVN.

 

Повече информация за EVN България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: EVN България

Още от Енергетика (ВЕИ)