Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

„Ден на техниката“ на DTS – „Цифрови Преносни Системи” събра стотици специалисти в столицата – част 1

07.06.2018 г.

На 5 юни 2018 г. утвърдената българска търговска и инженерингова компания DTS – „Цифрови Преносни Системи“ бе домакин на традиционния мащабен семинар „Ден на техниката“, организиран съвместно с френския производител и партньор на дружеството Socomec. Събитието представи иновативни технологии в електроизграждането и UPS системитe на Socomec пред стотици специалисти от областта на индустрията и строителството, включително проектанти, инсталатори, технически ръководители, търговски мениджъри, главни енергетици и мн.др.Инж. Иван Попов, управител на DTS, приветства гостите с добре дошли и представи накратко дейността на дружеството, заявявайки: „Ние сме горди, че имаме възможност да работим с компания като Socomec – възходящо развиваща се, изключително стабилна финансово, много добре организирана и печелила многобройни награди и отличия в сектора на UPS системитe“.


„Съгласно последните маркетингови проучвания, смело мога да заявя, че фирма DTS притежава най-голям пазарен дял в сегмента на токозахранващите устройства в България. Това се дължи основно на добрата поддръжка както от страна на производителите, така и от наша, благодарение на опита, който имаме в хардуерното и софтуерното обезпечаване“, посочи още г-н Попов.С детайлно представяне на фирма Socomec продължи г-н Бруно Бартоломей, регионален търговски директор на компанията. „Socomec е международна група с културата и ценностите на семейно дружество, специализирано в производството на електрооборудване ниско напрежение. Компанията има дългогодишен опит в разработката на иновативни енергийни решения, в т.ч. UPS системи, превключватели, разединители, предпазители, измервателни прибори, енергиен мениджмънт, електронна защита, решения за фотоволтаични инсталации и др. Най-новите разработки на дружеството включват богато портфолио от свързани устройства, в пълен синхрон с принципите на Индустрия 4.0“, обясни г-н Бартоломей. „Socomec предлага и експертни услуги, като одит, консултации и поддръжка във формат 24/7, осигуряващи безопасна, достъпна и ефективна енергия“, добави той.Това, което още осигурява конкурентно предимство на компанията, са тестовите платформи с висок тестов капацитет, в които се извършват непрекъснати изпитвания на оборудването всеки ден от годината, отбеляза г-н Бартоломей.


„В този бързо променящ се свят ние ставаме все по-ефективни и по-свързани. За Източна Европа компанията Socomec е една от най-бързо развиващите се в сектора, регистрирала ръст от около 18% за последните 4 години. Прогнозните данни за 2020 г. сочат, че очакваният размер на продажбите ще достигне до 620 млн. евро“, поясни лекторът.В следващ материал на Инженер.bg очаквайте продължение по темата, за да научите кои са новостите в комплексните решения за мониторинг и контрол на енергийната ефективност DIRIS и DIGIWARE, да получите информация за най-иновативните товарови разединители и превключватели между източници на ел. захранване ATyS и INOSYS, за това как да увеличим надеждността на UPS системите, сравнение и съвети за модулен и монолитен UPS, както и защо и как да интегрираме трансформаторите в UPS, представени от доказани лектори в бранша.

 

Новости в електроизграждането и UPS системитe от „Ден на техниката“ на DTS – „Цифрови Преносни Системи“ – част 2Повече информация за DTS – Цифрови Преносни Системи ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Енергетика (ВЕИ)