Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Новости в електроизграждането и UPS системитe от „Ден на техниката“ на DTS – „Цифрови Преносни Системи“ – част 2

04.07.2018 г.

На своя специализиран „Ден на техниката“, провел се в началото на юни, водещата компания DTS – „Цифрови Преносни Системи“ срещна доказани специалисти от Socomec, лидер в производството на UPS системи и комутационно оборудване, с браншовата общност у нас. Сред дискутираните теми на събитието бяха новостите в комплексните решения за мониторинг и контрол на енергийната ефективност DIRIS и DIGIWARE, най-иновативните товарови разединители и превключватели между източници на електрозахранване ATyS и INOSYS, как да увеличим надеждността на UPS системите, сравнение и съвети за модулен и монолитен UPS, както и защо и как да интегрираме трансформаторите в UPS.

 


DIRIS и DIGIWARE – цялoстно решение за одит на енергийната ефективност


За новите DIRIS и DIGIWARE в качеството им на комплексно решение за одит на енергийната ефективност разказа г-н Джереми Вогт, продуктов мениджър в Socomec PCS EE. В детайли той се спря на серията устройства за измерване и мониторинг на енергията Diris A. Новият модел Diris A40 сега е преименуван на Diris A-30. Това, с което той се характеризира, е бързата и лесна инсталация с TE TR iTR и TF сензори. В него са интегрирани редица иновативни технологии, осигуряващи прецизност, виртуален мониторинг, автокоригиране и др.“, заяви той.


DIRIS DIGIWARE е единна система за измерване на консумираната енергия и наблюдение на електрическите инсталации на Socomec. Отличителни при нея са високата надеждност, опростената, бърза и гъвкава конфигурация, мощността и иновативността на заложените възможности“, отбеляза г-н Вогт.INOSYS и ATyS – иновативните товарови разединители и превключватели


Той представи и най-иновативните товарови разединители и превключватели между източници на електрозахранване – INOSYS и ATyS. „Товаровите разединители от серията INOSYS са перфектната комбинация на доказаната технология за превключване на Socomec с функция за дистанционно изключване. А сега най-новото попълнение на серията – INOSYS LBS, гарантира надеждност и сигурност, съчетани с ниски разходи за поддръжка. Иновативният модел представлява многополюсен товаров разединител за променливо токови приложения от 160 до 800 A и до 1000 VAC“, обясни продуктовият мениджър.


Серията превключватели на Socomec AtyS пък надеждно и безопасно ще превключи от всеки нестабилен източник към алтернативен. И нещо повече, уверяваме ви, че ще бъдете подготвени за това благодарение на уникалната функционалност на ATyS, която улеснява поддръжката на вашата електрическа инсталация ниско напрежение“, допълни той.MASTERYS UPS – когато функционалността, интелигентността и елегантният дизайн се обединят


С лекция на тема „Как да увеличим надеждността на UPS системите“ продължи г-н Лео Саро, маркетинг и продуктов мениджър в Socomec UPS, който подробно се спря на MASTERYS – новото четвърто поколение цифрови UPS устройства. „Серията UPS системи MASTERYS ефективно подпомага критичните приложения по света още от своето създаване през 2004 г., като първата топологична система на три нива. Днес тя се възприема като високопроизводителна и надеждна система, спечелвайки доверието и одобрението дори и на най-взискателните потребители“, подчерта г-н Саро.MASTERYS е цифрово решение, готово да подкрепи дигиталната трансформация. „Това е UPS от последно поколение, който може да бъде свързан чрез вътрешен лесен за интеграция IoT портал. Снабден е с интелигентен мултипроцесор за разширено управление на захранването и е напълно съвместим с IoT и защитените облачни услуги на Socomec. Устройството осигурява непрекъсната отдалечена диагностика в реално време чрез LINK-UPS програма и разполага със специално разработено мобилно приложение eWIRE“, уточни специалистът на Socomec UPS.


Маркетинг и продуктовият мениджър на Socomec UPS – Лео Саро, представи пред присъстващите сравнителен анализ между модулен и монолитен UPS и даде компетентни съвети при избора на подобна система. Като пример за модулно устройство той даде MODULYS GP на Socomec – „уникално, изцяло модулно, резервирано решение“. „Вследствие на 20-годишен опит в предоставянето на модулни системи, MODULYS GP е модулен UPS от най-ново поколение, разработен да осигури максимална достъпност, мащабируемост, устойчивост и удължен живот на критичните приложения в IT инфраструктурите“, посочи г-н Саро.


В последната част от своята презентация италианският специалист даде отговор на въпросите „Защо и как да интегрираме трансформаторите в UPS инсталации?“.„Ден на техниката“ на DTS – „Цифрови Преносни Системи” събра стотици специалисти в столицата – част 1


Повече информация за DTS – Цифрови Преносни Системи ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Енергетика (ВЕИ)