Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Мехатроникс акцентира върху инвертори за работа на открито и робот на Delta Electronics на MachTech 2019

21.05.2019 г.

Доказаната българска компания Мехатроникс бе сред участниците, които видяхме за първи път по време на тазгодишното издание на престижния международен форум MachTech & InnoTech. Като официален представител на глобалния производител Delta Electronics, дружеството представи богато разнообразие от решения за автоматизация и енергийно управление. „Според корпоративни данни, 40-50% от световното производство на подобни компоненти принадлежат на Delta Electronics. Ето защо е удоволствие да можем да ги покажем пред българските специалисти“, коментираха за Инженер.bg от компанията.Сред основните акценти на щанда на Мехатроникс бяха нови инвертори за работа на открито, които намират изключително приложение при поливане на отдалечени площи – например на полето.


Друга новост в портфолиото на Delta Electronics, както и в това на българската компания-представител, е индустриалният робот DRV. „Роботът се произвежда от около 7 години , но е на масовия пазар едва от 2019 г. Преди това се използваше предимно за собствени нужди на производителя. Роботизираното решение се отличава с конкурентни цени и въпреки скорошния му пазарен дебют вече има изпълнени доставки за България“, съобщиха от Мехатроникс.


 

Шестосният индустриален робот DRV 90L има товароносимост 7 kg и обхват на работното поле 900 mm. Дизайнът му е компактен, а конструкцията на работната китка е куха, за да може да се поставят окабеляване и инструменти. DRV се съчетава с ключови устройства на Delta Electronics за бърза поддръжка и интеграция. Високоскоростен и точен, от модела DRV ежемесечно се произвеждат около 250 - 300 броя.


В представянето си Мехатроникс включи и изключително богата палитра от синхронни инвертори, контролери, сервозадвижвания, терморегулатори и др.Повече информация за Мехатроникс ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Енергетика (ВЕИ)