Събития

Ритбул: Westermo ще проведе уебинар на тема „Сегментация на мрежата, или как да повишите киберзащитата си“

08.02.2019 г.

Уебинар на тема „Сегментация на мрежата, или как да повишите киберзащитата си чрез разделяне на мрежата на подмрежи“ ще се проведе на 20 февруари 2019 г. от 10:00 ч. до 16:00 ч. на сайта на Westermo, съобщиха за Инженер.bg от Ритбул. „Повишете киберсигурността и намалете повърхността на атаката на вашата индустриална мрежа, като защитите критичните производствени активи и ограничите нерегламентирания достъп между зоните“, коментираха още от фирма Ритбул, която предлага изделията на фирмата на българския пазар.Защитата в дълбочина чрез сегментиране на мрежата в различни зони на сигурност е широко призната и трябва да бъде част от стратегията за сигурност на всяка компания. Една правилно сегментирана мрежа ще намали повърхността на кибератаката, ще ограничи потенциала на атакуващия да проникне в мрежата по страничните фронтове и силно ще ограничи потенциалните вреди от кибератаката. Сегментирането на мрежата е мащабен проект и ще промени начина, по който управлявате мрежата си.


В кратък уебинар с продължителност около 40 минути мениджърът „Продукти за кибер сигурност“ в Westermo Никлас Мьорт и експертът по мрежови приложения Микаел Линдал ще говорят на тема защо сегментацията на мрежата и създаването на зони за сигурност са важни.Докато сегментацията на мрежата може да се направи с много различни марки комутатори и маршрутизатори, продуктите на Westermo предлагат няколко големи предимства. Например, всички мрежови устройства на Westermo с операционна система WeOS (Westermo Operating System) поддържат възможности за формиране на зони за сигурност, което позволява елементарна конфигурация и управление. Устройствата с WeOS имат също така защитна стена, базирана на портове, което означава, че всеки порт може да представлява отделна зона за сигурност.


Не пропускайте възможността да научите повече за най-добрите практики за киберсигурност от експертния екип на Westermo. За да се включите в уебинара, е необходимо да заявите своето участие, като попълните регистрационната форма ТУК.

 

Повече информация за Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Ритбул, Westermo, pixabay.com

Още от Енергетика (ВЕИ)