Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Фирма Текра осигурява дистанционно обслужване на своите клиенти във връзка с мерките за ограничаване на коронавируса

19.03.2020 г.

 

„Във връзка с обявеното извънредно положение, екипът на Текра поема своята част от споделената отговорност в мерките за овладяване на ситуацията в страната. Наш приоритет в следващите дни е да поддържаме високи санитарни норми и да ограничим в максимална степен контактите на територията на работните ни обекти, с цел да предпазим здравето както на колегите ни, така и Вас – нашите клиенти. Офисите ни остават отворени, с работно време от 8:30 до 17:15 ч.", информираха за Инженер.bg от фирма Текра.Спазвайки препоръките за ограничаване събирането на хора, от екипа на Текра напомнят за широкия набор от възможности за дистанционно клиентско обслужване, от които клиентите им от цялата страна биха могли да се възползват:


1. Чрез телефоните и e-mail адресите на центровете за обслужване на клиенти на компанията:


 - За Западна България (София): 0700 11010, csc@tekra.bg;

 - За Северна България (Плевен): 0885 114 047, pleven@tekra.bg;

 - За Южна България (Пловдив): 0888 222 218, plovdiv@tekra.bg;

 - За Североизточна България (Варна): 0888 764 226, varna@tekra.bg;

 - За Югоизточна България (Бургас): 0888 300 832, burgas@tekra.bg.

 

2. Чрез обаждане или e-mail към обслужващ търговец

 

3. Чрез платформата за клиенти на www.tekra.bg

 

„Заявените от Вас стоки ще бъдат доставени чрез куриер или наш транспорт до посочен от Вас адрес“, допълниха още от фирма Текра.

 

Повече информация за Текра ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Текра

Още от Енергетика (ВЕИ)