Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

CTeam комбинира намирането на подходящи кандидати с полезни обучения за лично и професионално развитие

10.08.2018 г.

Носител на иновативни решения в областта на човешките ресурси, българската компания CTeam предлага широка гама от услуги. Сред основните дейности, които фирмата предоставя на своите клиенти, е помощта при намирането на точния кандидат за дадена работна позиция. Осъзнавайки важността от непрекъснато развитие на човешкия капитал, от CTeam включват в портфолиото си и редица обучения, адресирани към служители и мениждъри от различни сфери и нива. Ето какво интересно остава до края на 2018 г. в календара на компанията.След успеха на обученията през първото полугодие и заслужената лятна почивка, екипът на CTeam се завръща през есента, за да предостави още няколко дози любопитни трейнинги и семинари. В тях може да се включи всеки, който желае да направи още една крачка в своето професионално и личностно развитие. Програмата от обучения до края на годината включва:


 - „Инфлуенс маркетинг“ на 4 октомври;

 - „Решаване на проблеми: модели за откриване и превенция на грешки, дефекти, проблеми“ на 18 октомври;

 - „Продажби и елитни резултати“ на 8 ноември и др.


Курсовете са подходящи и за специалисти от инженерните и технологични среди, където непрекъснатото развитие е важен фактор за успеха“, коментираха от компанията. А ето и кои са свободните работни места за инженери, които CTeam предлага към момента:


- Sales Engineer /Industry sector/

- Technical/Operations Manager

- Sales and Logistics Assistant


Повече информация за СиТийм ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: CTeam

Още от Енергетика (ВЕИ)