Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

„Един HR попитал един инженер…“ Не, това не е виц, а новата полезна и забавна рубрика на Инженер.bg!

19.05.2020 г.


Кой е най-смешният виц за HR-и, който сте чували? Това е един от въпросите, на които ще отговарят HR специалистите от най-големите технологични и производствени компании у нас. Защото Инженер.bg стартира нова рубрика, с която ще надникнем дълбоко, дълбоко в дебрите на всяко интервю за работа, както и в личния опит на тези, на чиито рамене лежи тежката отговорност да създават, променят и обгрижват екипите, които пък от своя страна движат инженерния бранш напред.За бизнеса няма нищо по-ценно от хората. Никоя компания не би издържала  предизвикателствата на нашето съвремие, ако в нея не работят лоялни служители, силни и креативни личности – такива, които не се страхуват от трудности, а са готови да ги превъзмогнат, за да станат по-добри хора и специалисти.


А кой друг, ако не HR специалистите са отговорни за „конструирането“ на такъв екип?


Ето защо ние в Инженер.bg ще покажем на нашите читатели колко отговорна и незаменима е дейността на HR експертите. Така че, ако искате да научите кои са най-странните въпроси по време на интервю, има ли идеален кандидат за работа и още подробности „от кухнята“, следете виртуалните ни страници.


„Един HR попитал един инженер…“ e не само начин да се позабавляваме заедно, но и да „измъкнем“ ценни изводи!


Източник на снимковия материал: freepik.com

Още от Енергетика (ВЕИ)