Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Изпратихме празничната великденска седмица с разнообразни и интригуващи новини за събития и проекти от света на индустрията и образователната система. И, разбира се, стартираме новата работна седмица с обзора на тези заглавия, който представяме в нашата традиционна новинарска рубрика „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Посетете и www.борса.bg, за да се информирате за още много любопитни акценти от България и Балканите. Желаем Ви приятно четене!

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Зимният пейзаж, с който ни посрещна новата седмица, не замъглява оптимистичните ни мисли за пролетното слънце, а прогнозата за територията на технологичния свят обещава много интригуващи бъдещи проекти и събития. Доказателство за това са любопитните акценти от предходната седмица, които събрахме за Вас в днешния ни новинарски обзор „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. За да бъдете информирани за водещите новини от България и страните на Балканите, посетете www.борса.bg. Приятно четене!

 • Фирма Текра осигурява дистанционно обслужване на своите клиенти във връзка с мерките за ограничаване на коронавируса

  Фирма Текра осигурява дистанционно обслужване на своите клиенти във връзка с мерките за ограничаване на коронавируса

  „Във връзка с обявеното извънредно положение, екипът на Текра поема своята част от споделената отговорност в мерките за овладяване на ситуацията в страната. Наш приоритет в следващите дни е да поддържаме високи санитарни норми и да ограничим в максимална степен контактите на територията на работните ни обекти, с цел да предпазим здравето както на колегите ни, така и Вас – нашите клиенти“, информираха за Инженер.bg от фирма Текра.

 • Конкурсът „Стани стипендиант на ЧЕЗ“ – в търсене на талантливи и амбициозни бъдещи електротехници

  Конкурсът „Стани стипендиант на ЧЕЗ“ – в търсене на талантливи и амбициозни бъдещи електротехници

  Инициативите на ЧЕЗ България, насочени към професионалното образование у нас, продължават с пълна сила през цялата година. А растящият брой на изданията им затвърждава тяхната важна роля за младите и добавената стойност за академичното им образование и последващото кариерно ориентиране. Вторият кръг на „Стани стипендиант на ЧЕЗ“ през февруари т.г. изправи дванадесетокласници от 11 професионални гимназии в истинско „познавателно съревнование“.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Баба Марта вече ни посрещна със слънчеви лъчи, които да ни озарят с радост, топлина и устрем към постигане на нови върхове! В плен на пролетното настроение, вече нямаме търпение да научим за всичко ново в сферата на бизнеса и академичния свят. Но преди това нека да обърнем поглед към акцентите от последните седем дни, които обобщихме в традиционната ни новинарска рубрика „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Още акценти ще откриете на www.борса.bg. Приятно четене!

 • Креативност и нестандартни подходи за презентиране демонстрираха участниците в третия модул на ЧЕЗ Академия

  Креативност и нестандартни подходи за презентиране демонстрираха участниците в третия модул на ЧЕЗ Академия

  Какви са правилата на ефективното презентиране? Кои качества са необходими за ползотворна работа в екип? Отговори на тези въпроси и други ценни съвети получиха студентите, които взеха участие в третия модул на ЧЕЗ Академия. „Решихме да провокираме креативността на младежите, като им поставихме задачата да представят кратка презентация на тема „Те“ – една от думите на 2019 г., според редица международни институти“, разказаха пред Инженер.bg от екипа на ЧЕЗ България.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! В разгара на зимата проектите, инвестициите и събитията в сферата на индустрията в България и на Балканите въобще не „спят“ зимен сън, а продължават да се случват с присъщата за тях динамика. Инициативите в средното и висшето образование също продължават с пълна сила. А за да бъдете в крак с най-новото от предходната седмица, ви представяме традиционния ни новинарски обзор „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. За да се информирате за още актуални новини, посетете www.борса.bg.

 • Две дружества от групата на ЧЕЗ България бяха отличени с наградата True Leaders за успешните си бизнес практики

  Две дружества от групата на ЧЕЗ България бяха отличени с наградата True Leaders за успешните си бизнес практики

  В компаниите от групата на ЧЕЗ България определени бизнес практики се прилагат и с цел проектите да имат добавена стойност за средата и обществото. Затова е напълно логично те да получават признание от бизнеса под формата на различни отличия. В края на 2019 г. се проведе седмото издание на церемонията по връчване на наградите True Leaders на ICAP Bulgaria – част от водещата регионална група за бизнес услуги в Югоизточна Европа ICAP Group.

 • Кариера в строителството? Заедно с ПГСИ „Пеньо Пенев“ ще разказваме за професионални възможности

  Кариера в строителството? Заедно с ПГСИ „Пеньо Пенев“ ще разказваме за професионални възможности

  От години екипът на Инженер.БГ се стреми да информира строители, архитекти и проектанти за новите технологии и решения в областта на сградното строителство, чрез своите тематични бюлетини. Отскоро развиваме и дългосрочни партньорства с професионалните гимназии и висшите учебни заведения в тази професионална област, за да придадем допълнителна стойност на нашите информационни услуги и да подкрепим младите специалисти с желание за кариерно развитие в областта.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Изминалата седмица отново ни „заля“ с редица нови инвестиции в бизнеса у нас и на Балканите, както и с амбициозни проекти в сферата на образованието. Шест ВиК дружества у нас ще получат финансиране за прединвестиционни проучвания, Innovation Accelerator Bulgaria ще подкрепи нови стартъп компании и мн. др. За тези и още от новините на фокус можете да научите от традиционния ни седмичен обзор „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“ или на www.борса.bg.

Още от Енергетика (ВЕИ)