Внедрявания

Ем Джи Про: Технология на Circontrol ще бъде използвана в коли на пътна помощ за електромобили в Испания

12.01.2018 г.


Този автомобил е все още в тестов период и ще бъде първият мултифункционален автомобил, който ще може да отдава от собствения си заряд на други автомобили. Колата на пътната помощ, която е оборудвана с решение на Circontrol за зареждане, е в състояние да зареди батериите на повече от един електромобил по време на всяка своя смяна и притежава система, която й позволява да презарежда своите акумулатори по време на движение. Автомобилът ще осигурява на клиентите си придвижване на разстояние 15 километра само за 20 минути време на зареждане, като по този начин водачите ще могат сами да достигнат до най-близката зарядна станция. Освен това, системата е съвместима с всички видове режими на зареждане и конектори, които в момента се предлагат на пазара.За компанията Circontrol


Circontrol е компания, основана през 1997 г. със седалище във Виладекавалс (Барселона). Направлението за мобилност на фирмата проектира и поддържа глобална платформа за ефективно управление на паркирането (б.ред. система за насочване, LED осветление и енергийна ефективност), а направлението за електрическа мобилност произвежда различни решения за зареждане на електромобили, които са адаптирани към всички нужди на пазара (б.ред. битово зареждане, общественото зареждане, динамично управление на заряда и др.).

 

Circontrol има отдел за изследователска и развойна дейност, занимаващ се със създаването на нови продукти, в които инвестира около 6% от годишния си оборот. Около 80% от продажбите на Circontrol са реализирани на международния пазар, като компанията присъства в над 45 държави. Технологиите на Circontrol управляват над 400 паркинга и са инсталирани в над 20 000 зареждащи устройства.

 

Повече информация за Ем Джи Про ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Източник на снимковия материал: Ем Джи Про, Circontrol

Още от Енергетика (ВЕИ)