Новини

АББ България провежда безплатни обучения за въздушни прекъсвачи EMax2 до края на месец юни

03.06.2016 г.

От АББ България съобщиха за Инженер.bg, че провеждат безплатни обучения за разпределителни уредби, сертифицирани по IEC 61439, и въздушни прекъсвачи EMax2 до края на месец юни 2016 г. Инициативата е насочена към компании, занимаващи се с проектиране и асемблиране на табла, които са сертифицирани по IEC 61439. “Новото поколение въздушни прекъсвачи EMax2 на АBB увеличава сигурността на системите ниско напрежение и улеснява работата на проектанти, инсталатори и потребители“, категорични са от АББ България.


Прекъсвачите са едни от най-важните апарати за енергийно управление, използвани в съвременната индустрия. Именно те са ключов елемент в обезпечаването на безпроблемната работа на различни системи, а оттук и постигането на сигурни и устойчиви резултати в производствените процеси. Тази роля определя и основното изискване към прекъсвачите – тяхната висока надеждност на работа във всички възможни експлоатационни режими.


АББ България е част от мултинационалния гигант ABB Group – лидер в областта на технологиите за производство на енергетично и автоматизационно оборудване.Повече информация за въздушните прекъсвачи SACE Emax2 на ABB можете да откриете ТУК.Източник на снимковия материал: АББ България

Още от Енергетика (ВЕИ)