Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

АББ България стартира сътрудничество с PolyComp за дистрибуция на UPS системи

13.02.2020 г.Световният лидер в областта на енергийните мрежи, продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане АББ България стартира партньорство с водещия дистрибутор на информационно и комуникационно технологично оборудване и софтуер PolyComp за доставката на еднофазни системи за непрекъсваемо електрозахранване (UPS). „Със сключването на това споразумение ние продължаваме да обогатяваме разнообразието от решения, които предлагаме на българския пазар”, разказаха пред Инженер.bg от офиса на АBB в България.„UPS системите на ABB гарантират на клиентите непрекъснатостта на производствените процеси, изпълнението на всички операции, както и надеждността в критични комуникационни и ИТ приложения“, посочиха от екипа на АББ България.


„Мощността на UPS системите е в диапазона между 1 и 20 kVA. Те се включват без времезакъснение след спиране на електрозахранването и с това обезпечават работата на всички уреди. Към характеристиките на еднофазните системи е и способността им да филтрират смущения като шум по линията, хармоници или напрежения“, поясниха още от дружеството.


„Вредите върху електрическото оборудване, предизвикани от прекъсванията в електрозахранващата мрежа, могат да повлияят в негативна посока върху дейността на всяко предприятие. Затова ние от АББ България предоставяме богат набор от UPS системи, отговарящи на нуждите на компютърни помещения и големи центрове за данни и осигуряващи защитата на заводи и предприятия“, допълниха от високотехнологичната компания.„Да си сътрудничим с компания като PolyComp ни носи голяма радост, защото това не само ще спомогне за затвърждаването на водещите ни позиции в областта на електрообзавеждането и електроснабдяването, но и ще гарантира висококачествена защита на клиентите на дружеството“, заяви заяви г-н Марсел ван дер Хук, управител на АББ България.


Фирма PolyComp присъства на българския пазар вече повече от 20 години, в рамките на които е развила партньорска мрежа, обхващаща повече от 45 утвърдени световни производители на софтуерни и хардуерни продукти.


Повече информация за АББ България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: АББ България, ABB

Още от Енергетика (ВЕИ)