Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Бърз и лесен избор на висококачествени химически продукти от новия онлайн магазин на Димас Пласт

10.06.2020 г.


В днешния свят на масова дигитализация онлайн пазаруването далеч не е нещо нетипично. От  българската фирма Димас Пласт, водеща компания в предлагането и разпространението на индустриални химически продукти, следват тези тенденции и непрекъснато се стремят да развиват и подобряват своето дигитално присъствие. Затова и компанията инвестира в нов уебсайт и онлайн магазин с лесен потребителски интерфейс и подобрени функционалности. Ето какво още споделиха от фирмата пред Инженер.bg за новия си проект.

 

В уеб-портала за пазаруване на Димас Пласт ще намерите интуитивно обособени категории за предлаганите от фирмата продукти. В това число влизат висококачествени химични продукти за автосервизи, индустрията и строителството, както и авторепаратурни консумативи и оборудване.

 

Компанията е изключителен представител за България на редица водещи европейски фирми-производители, чиито продукти можете да намерите и поръчате в новия й онлайн магазин. Сред тях са: Akemi, Kovax, Starcke, Weicon, G-Mate, Anest Iwata, B-Tec, Horn & Bauer, ЕММ – Automotive, B-Tec, PMT, VBSA, Kraftwerk и др.

 

„Като оторизиран търговец можем да осигурим високо качество и гарантиран произход на всички наши стоки. Поддържаме постоянна складова наличност на голяма част от предлаганите продукти, което гарантира бързи доставки“, поясниха от фирмата.

 

Онлайн магазинът на Димас Пласт поддържа услугата „Бърза поръчка“. Необходимо е само да попълните името и телефона си и от фирмата ще се свържат с вас в рамките на работния ден. Също така можете и да регистрирате свой личен профил в магазина и ще можете да пазарувате по-бързо, да получавате допълнителна информация за продуктите и да разглеждате хронологията на вашите поръчки.

 


Още на началната страница потребителите могат лесно да се запознаят със специалните предложения на фирмата, както и с новите продукти, а на ниво категории много бързо да се ориентират и насочат точно към продукта, който име е необходим. Сайтът разполага и с търсачка за удобно намиране на желаните артикули по ключови думи.

 

Новият електронен магазин на фирма Димас Пласт, можете да посетите на адрес: https://dimasplast.com/

 

Повече информация за Димас Пласт ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Димас Пласт

Още от Енергетика (ВЕИ)