Новини

Индустриален сервиз: Ретрофит, или как да модернизирате и удължите живота на оборудването си без да го сменяте изцяло

12.09.2019 г.


Някои от машините и съоръженията, които индустриалните предприятия използват, са морално остарели и единствената логична стъпка е да бъдат заменени. Екипът на Индустриален сервиз обаче, има друго предложение, а именно те да бъдат подложени на ретрофит. Тази технология представлява обновяване или замяна на отделни технически елементи и възли от съоръженията. „В нашите проекти използваме както модули собствена разработка, така и такива на водещи световни производители. Това ни позволява да предлагаме гъвкави технически решения с оглед постигане на максимални технико-икономически показатели“, разказаха за Инженер.bg от Индустриален сервиз.


 

Индустриален сервиз е утвърдена българска инженерингова компания, специализирана в консултиране, проектиране, внедряване, модернизиране и сервиз на оборудване в областта на силовата електроника и индустриалната автоматизация. „Нашият богат опит при реализацията на различни по мащаб проекти за модернизация ни позволява да предлагаме гъвкави решения за нашите клиенти. Затова можем да предложим подходящ ретрофит за всяко индустриално предприятие”, поясниха за от фирмата.


 

Ретрофит услугите, които българското дружество предлага, гарантират постигането на висока надеждност и безаварийна работа на оборудването в индустриалния сектор, енергетиката, транспорта и телекомуникациите. Сред референтните обекти, които са доверили обновяването на машините си на Индустриален сервиз, е един от най-големите заводи за производство на натриеви продукти у нас и в Европа – Солвей Соди.Фирмата също така предлага консултации относно възникнали технически проблеми с оборудването, изготвяне на технико-икономически анализи, идейни и работни проекти за модернизация. „В състояние сме да предоставим модерни технически решения, съобразени с всяка конкретна ситуация, като в същото време нашите клиенти могат да разчитат на оптимизирано съотношение между цена и качество на предлаганите решения”, добавиха в заключение от Индустриален сервиз.

 

Индустриален сервиз разполага със система за гарантиране качеството на проектите и осигурява 24-часов гаранционен и извънгаранционен сервиз. Клиентите на фирмата могат да се възползват от гъвкава система за офериране и договаряне, както и кратки срокове за изпълнение.

 

Ако и вие имате нужда от професионална консултация в процеса на проектиране, разработване, внедряване или сервиз на система или средства за индустриална автоматизация или силова електроника във вашето производство, не се колебайте да се свържете с експертите на Индустриален сервиз СЕГА!

 

Можете да го направите от ТУК или като се обадите на мобилен 0888 619711 и пишете на компанията на email: manager@iservicebg.com!Източник на снимковия материал: Индустриален сервиз, pixabay.com, freepik.com

Още от Енергетика (ВЕИ)