Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Индустриален сервиз: Предлагаме решения за комплексна индустриална автоматизация, инженеринг и сервиз на различни системи

20.02.2020 г.

 

 

 

 

 

Доказаното българско дружество Индустриален сервиз специализира своята дейност в консултиране, разработване, проектиране, внедряване и сервиз на оборудване в областта на силовата електроника и индустриалната автоматизация. „Нашият екип разполага с дългогодишен опит в инженеринга и сервиза на аварийно електрозахранване, непрекъсваеми токозахранващи системи, както и на токоизправители за стационарно приложение. Продуктите и услугите, които предлагаме, гарантират постигането на висока надеждност и безаварийна работа на електрооборудването в индустрията, енергетиката, транспорта и телекомуникациите“, коментираха за Инженер.bg специалистите от българската фирма.Индустриална автоматизация


Една от основните дейности на Индустриален сервиз включва разработване, модернизация, ретрофит и внедряване на системи за индустриална автоматизация. През годините дружеството е реализирало редица проекти за внедряване на PLC системи, микроконтролери, индустриални мрежи и адаптирани софтуерни продукти. Специалистите предлагат на българския пазар комплексна автоматизация с продукти от межународни производители като Allen Bradley, Telemechanique, Siemens и Moeller.


Дружеството предлага услуги за управление на децентрализирани обекти с различни методи на комуникация (еднопосочна и двупосочна), включително телефонна линия, радиовръзка и GPRS/GSM. „Нашите специалисти разработват също решения за следене състоянието на многобройни малки обекти като автомати за продажба на напитки и други продукти. Предлагаме и активни системи за безопасност (safety control) за различни приложения“, обясниха от Индустриален сервиз.


Индустриални UPS системи


Българското дружество развива дейност и в инженеринга и сервиза на аварийно електрозахранване и непрекъсваемите токозахранващи системи. Компанията предлага внедряването на UPS системи от производители като AEG и Chloride, както и комплексни технически решения, включително: разработване на системи за аварийно захранване, дизел-генератори, когенератори на природен газ, енергийни разчети и автоматизация на процесите.Системи за оперативно (DC) напрежение


Инженеринг и сервиз на токоизправители за стационарно приложение са също част от пакета услуги на фирма Индустриален сервиз. Компанията предлага DC системи на Bening и Saft, както и индустриални оловни и NiCd акумулаторни батерии от Exide, Sun Light, Tudor и др.


„Разполагаме с необходимата експертиза за ретрофит на зарядни станции – за оперативно напрежение, за електротранспорт с подмяна на управлението и силовата част, с прецизиране режимите на заряд на акумулаторната батерия. Предлагаме както нови зарядни станции, така и услуги по модернизация на същестуващи такива от 24 до 80V и от 250 до 1500 Ah“, добавиха още от дружеството.


Ако и вие имате нужда от професионална консултация в процеса на проектиране, разработване, внедряване или сервиз на система или средства за индустриална автоматизация или силова електроника във вашето производство, не се колебайте да се свържете с експертите на Индустриален сервиз СЕГА!


Можете да го направите от ТУК или като се обадите на мобилен 0888 619711 и пишете на компанията на email: manager@iservicebg.com!


Източник на снимковия материал: Индустриален сервиз, pixabay.com

Още от Енергетика (ВЕИ)