Новини

Мониторинг в реално време на системи за сгъстен въздух с новaта разработка на ЛД

14.05.2018 г.

Специалистите от утвърдената търговска и инженерингова компания ЛД представят на вниманието на своите партньори и клиенти от цялата страна ново поколение решение за мониторинг на системи за сгъстен въздух. „С най-новата ни разработка даваме възможност за наблюдение и анализ на компресори в реално време“, коментираха за Инженер.bg от българското дружество, специализирано в областта на пневматичните и хидравлични машинни единици.


„Вследствие на дългогодишния ни опит, както и на натрупаните теоретични и технически познания в областта на системите за производство на сгъстен въздух - тяхното пускане в експлоатация и поддръжка, достигнахме до извода, че за надеждното функциониране на една система се изисква постоянен мониторинг“, коментираха от ЛД.


„За да отговорим в максимална степен на нуждите на нашите клиенти и да подобрим ефективността на техните производства, в които се използват системи за сгъстен въздух, техническите ни екипи създадоха и внедриха система, която може да се интегрира с всички компресори на пазара“, поясниха от ЛД. „Създадохме тази разработка съвместно с наши партньори. Системата позволява постоянен мониторинг и проследяване в реално време за наличие на аларми и индикации. По този начин постигаме и изключително бърза реакция от страна на сервизните екипи“, уточниха от компанията.ЛД е дългогодишен партньор и представител на доказани в световен мащаб производители, сред които: Camozzi, Mueller Weingarten, Boge Kompressoren, Atos, Bonomi Group, Leifeld, Deublin, Alfa Laval и др. В портфолиото на българското дружество са включени хидравлика, пневматика, универсални вентили, ротационни съединения, топлообменна техника, измервателна техника, компресори, спирателна и регулираща арматура, преси и още много машинни единици.


В годините ЛД се утвърди като пазарен лидер и предпочитан партньор. „Зад успехите ни се крие непрекъснатият ни стремеж към усъвършенстване и високото качество на предлаганите продукти и решения. В резултат на това, освен системата за мониторинг на компресори, разработваме и система за отчитане работата на сервизните екипи в реално време, чрез апликация за мобилни устройства IOS и Android, за която предстои да разкажем на читетелите на Инженер.bg”, заявиха в заключение от ЛД.Повече информация за ЛД ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: ЛД, pixabay

Още от Енергетика (ВЕИ)