Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

СИАД продължава да бъде Ваш доверен партньор в доставката на технически газове

08.04.2020 г.

 

Въпреки усложнената и трудна ситуация, в която се намираме в момента, дължаща се на COVID-19, който разтърси целия свят, затвори пътищата между отделни държави и остави в изолация хиляди населени места и милиарди хора, СИАД България продължава да работи на пълни обороти. „Благодарение на отговорността на целия сплотен екип на СИАД България, го направихме! По време на извънредната ситуация, породена от новия коронавирус, ние подновихме сертификатите по Стандартите ISO 9001:2015 – Система за управление на качеството, и ISO 45001:2018 – Системи за управление на здравето и безопасността при работа, в областта на производството и търговията с технически газове и търговията, инсталирането и поддръжката на оборудване за производство и използване на технически газове“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.Дори и в условията на глобалната заплаха от COVID-19, СИАД България непрекъснато се адаптира, за да смекчи потенциалните въздействия върху своите клиенти и всички свои служители. „Ние продължаваме да произвеждаме, да извършваме доставки и да работим с основен приоритет безопасността на нашите служители и сигурността на доставките до клиентите, спазвайки всички правила и мерки за поведение и безопасност, заложени в законодателството“, заявиха от фирмата.


Пълначните станции на СИАД България в гр. София и в гр. Горна Оряховица, както и всички дистрибуторски пунктове на компанията, работят на пълен капацитет и остават отворени за всички клиенти на дружеството. „SIAD продължава да подпомага обществото и индустрията. Въпреки многобройните и нарастващи затруднения, ние сме в състояние да задоволим всички заявки за доставка благодарение на ангажираността на нашите екипи“, подчертаха от компанията.Със своя дългогодишен опит и експертни познания, СИАД е Ваш доверен партньор и доставчик на решения като газове, системи, оборудване, технологии и услуги, които отговарят на най-високите стандарти за качество.


Повече информация за СИАД България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: СИАД България

Още от Енергетика (ВЕИ)