Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Сигурност и надеждност с етикетни принтери Cab – изцяло немско производство и с промоционални условия от Бетелгиус

05.03.2020 г.


Производителите и търговците много ясно осъзнават необходимостта от ясно етикетиране и маркировка на стоките. Редица компании разчитат на външни фирми за отпечатване на етикетите си, но за много други това е съществена част от ежедневните операции. Затова работата на принтерите за етикети и качеството на печатната продукция са от решаващо значение. Българската фирма Бетелгиус е водещ доставчик на етикетиращо оборудване и обяви за читателите на Инженер.bg, че до 16 април клиентите ѝ могат да се възползват от преференциални условия за закупуване на доказаните немски етикетни принтери Cab.


 

„В момента имате възможност да получите пакет безплатни консумативи като етикети, термо ленти и други при закупуване на етикетен принтер с марка Cab. Пакетът консумативи се определя според модела на избраната машина и вашите конкретни нужди“, заявиха от българското дружество. Специалистите от Бетелгиус ще ви помогнат в избора на най-подходящия принтер. За повече информация и оферта относно принтери Cab, можете да се свържете с българското дружество или да изпратите запитване през сайта на компанията.

 

„Преди да закупи оборудване, всеки клиент иска да е сигурен, че доставката ще е бърза и навременна, техническата поддръжка и обезпечеността на консумативи и резервни части ще са гарантирани, и не на последно място – цената на оборудването ще е съобразена със специфичните потребности на ползвателя“, поясниха от Бетелгиус.

 

 

Независимо дали става дума за склад, производство, офис среда, търговия на едро или дребно, фирма Бетелгиус може да гарантира спокойствие и сигурност на своите клиенти. Компанията е официален представител и сервизен център на Cab Германия – един от най-големите производители в Европа на баркод принтери за етиекти и принтер-апликатори.

 

Етикетните принтери с марка Сab, както и компонентите и резервните им части се произвеждат изцяло в Германия, а продуктовата гама на компанията е впечатляваща. Тя съдържа от ниско бюджетни принтери за етикети с основна продуктова информация за ръчно приложение до сложни интегрирани системи за индустриално приложение. Принтерите се предлагат с отворен код за програмиране, възможност за лесно добавяне на периферни устройства, без ограничения за материалите и бърза интеграция към съществуващите системи за автоматизация на процесите.


Допълнителна информация за промоционалната кампания бихте могли да намерите в Промо.bg.

 

Повече информация за Бетелгиус ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Бетелгиус ООД

Още от Енергетика (ВЕИ)