Новини

Филкаб: Специализираме в производството и монтажа на електротабла, КРУ и БКТП чрез Инженеринг ЕАД

16.01.2020 г.

 

 

 

 

 

Филкаб е водеща българска производствена, инженерингова и търговска фирма в областта на електроапаратурата и средствата за автоматизация. Още през 2007 г. компанията започва да се развива и в сферата на електромонтажа на различни проекти в България. Благодарение на разрастването на бизнеса си, Филкаб основава дружеството Инженеринг ЕАД, което днес се занимава с производство и предлага цялостни инженерингови услуги. „Инженеринг ЕАД е дружеството с най-многоброен персонал в групата компании на Филкаб. Фирмата притежава модерно оборудване и лицензи за производството на типово тествани табла на водещи европейски производители“, информираха за Инженер.bg от Филкаб.Инженеринг ЕАД разполага с модерни цехове със съвременно оборудване и технологии, собствен транспорт, както и необходимата техника и машини за извършване на дейността си. Дружеството се развива в две основни направления, а именно: комплексни инженерингови услуги и производство. „Предлагаме услуги по проектиране, изработване, доставка и монтаж на комплектно електрообзавеждане, както и автоматизация на обекти, линии и съоръжения за индустрията, строителството и фотоволтаични проекти. Специализирани сме и в разработването и внедряването на решения за улично, промишлено, парково и офис осветление“, споделиха от фирмата.


 

За успешното изпълнение на своите инженерингови проекти, компанията изгражда съвременна производствена база, в която се извършва обработка на листов материал, металообработка, пресоване, заваряване, прахово боядисване и монтаж на метални конструкции. Фирма Инженеринг ЕАД разполага и със собствена продуктова линия от метални шкафове с различни размери Filbox. В цеховете на дружеството се произвеждат също всякакви видове eлектрически табла, разпределителни шкафове, бетонни комплектни трансформаторни постове (БКТП), инверторни станции за фотоволтаични централи, комплектни разпределителни устройства (КРУ 24kV), осветителни тела за промишлена употреба и улично осветление.

 

Основни дейности и посоки за развитие на компанията:

 

 - Реализация на големи проекти за реконструкция в страната;

 - Обществени държавни поръчки, вътрешни търгове и конкурси в частния сектор, електроразпределителните дружества и др.;

 - Реализиране на проекти и предлагане на специализирани продукти за туристическия бранш;

 - Предлагане на нови и атрактивни продукти на вътрешния пазар.


 

Инженеринг ЕАД се гордее с многобройни успешно реализирани проекти за утвърдени български дружества от различни области, включително изграждане и ремонт на разпределителни въздушни мрежи ниско напрежение, въздушни и кабелни електропроводи средно напрежение, ремонт и реконструкция на трафопостове, монтаж на електромерни табла и кабелни разпределителни шкафове, аварийни ремонти и др. „Нашите специалисти разполагат с дългогодишен опит в изграждането на цялостни електрически системи и инсталации. Екипите ни предлагат също услуги по реконструкция и модернизация по части: Електрическа и КИП и А на помпени станции“, коментираха в заключение от компанията.

 

Повече информация за Филкаб АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Филкаб

Още от Енергетика (ВЕИ)