Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Филкаб работи с обичайното си работно време и повишени мерки за сигурност срещу COVID-19

27.03.2020 г.


Във връзка с въведеното в страната извънредно положение и повишените противоепидемиологични мерки, от водещата производствена, инженерингова и търговска фирма Филкаб съобщиха, че продължават да обслужват клиентите и партньорите си от цялата страна. „Уважаеми клиенти, искаме да Ви информираме, че ще продължим да работим с нормално работно време, но при завишени мерки за сигурност срещу разпространението на COVID-19. Силно препоръчваме извършването на поръчки по имейл или телефон, за да опазим здравето на всички нас“, коментираха пред Инженер.bg от българската компания.


 

„Благодарение на големите ни складови запаси, продължаваме да снабдяваме клиентите и партньорите ни без забавяне. Препоръчваме на всички наши клиенти да окрупняват поръчките си като благодарим за разбирането и съдействието“, допълниха от Филкаб.

 

Можете да се свържете с Филкаб на телефон: 032/277 171 или на електронна поща: office@filkab.com.

 

Предметът на дейност на дружеството включва доставка, дистрибуция и търговия с кабелни изделия, електроапаратура и средства за автоматизация, кабелна арматура и аксесоари, осветителни тела, електроинсталационни материали, фотоволтаични модули и свързаните с тях носещи конструкции, инверторни станции, кабели, конектори и др.

 

Разгледайте богатия продуктов каталог на Филкаб ТУК.

 

Повече информация за Филкаб АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Филкаб

Още от Енергетика (ВЕИ)