Новини

С амбициозни цели и чисто нов офис стартира годината за Булгартел

01.02.2020 г.

 

 

 

 

 

В началото на 2020 г. утвърденият телекомуникационен оператор Булгартел се премести в нов офис в столицата. Той се намира в ж.к. „Дървеница“, бл. 19, и се помещава в офис сградата „Кинтекс“, разположена срещу Лесотехнически университет – София. Новата ни локация е още един знак, че устременият поглед на Булгартел към прогреса не се изменя", съобщиха за Инженер.bg от екипа на компанията. А повече за дейността и уверения старт на годината за българското дружество ще ви разкажем в днешния материал.


„Радваме се, че новото десетилетие за нас стартира с по-голямо и модерно работно пространство, което ще ни вдъхнови да поставяме пред себе си амбициозни цели и да постигаме все по-големи успехи. За нас от Булгартел тази промяна е важна част от процеса на развитието ни като компания и я възприемаме като нов етап от нашето развитие. Заредени сме с положителна енергия и се вълнуваме за всичко, което ни предстои“, заявиха от дружеството.


Булгартел е дъщерно дружуство на Булгартрансгаз ЕАД и ЕСО ЕАД. Компанията стартира своята дейност през 2004 г. и предоставя богато портфолио от висококачествени телекомуникационни услуги на територията на България, Балканите и Европа, включващи стандартни и специфично разработени продукти, национални, международни и транзитни свързаности, клиентски ориентирани, нестандартни решения и пакетни услуги. Всички те са съобразени с международните изисквания и препоръки на ITU и MEF.


Дейността на Булгартел е насочена към три сегмента: корпоративни клиенти, телеком оператори и ISP, както и международни оператори. Фирмата има реализирани свързаности по две независими трасета в посока Турция и Румъния, а в направление Западна Европа са налични четири независими трасета: по едно през Сърбия и Македония и две през Румъния. Булгартел притежава оптично трасе в посока Македония и свързаност към Косово, Сърбия, Гърция и Албания. Също така компанията поддържа услуги и в държави като Грузия, Армения и др.


Освен у нас, фирмата успешно се позиционира и в Македония чрез дъщерното си дружество Булгартел Скопие ДООЕЛ.„Телекомуникационният пазар е сред най-динамичните в технологичния свят, което създава предпоставки за непрекъснатото модернизиране и усъвършенстване на услугите, които предоставяме. Винаги се стремим да отговаряме в максимална степен на изискванията на клиентите ни и да запазим водещите си позиции в бранша“, допълниха от Булгартел.


Повече информация за Булгартел ЕАД, услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Булгартел, pixabay.com

Още от Енергетика (ВЕИ)