Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Megger организира безплатни обучителни уебинари през цялата 2020 г. Вижте темите и запазете датите!

13.05.2020 г.
In Macedonian


Новини за всички електроинженери и специалисти в областта на енергетиката! Сега е по-лесно от всякога да надградите своите професионални знания и умения, защото от Megger са подготвили нещо специално за вас. Международният лидер в измервателното оборудване провежда серия обучителни уебинари напълно безплатно, а богатата програма продължава през цялата 2020 г., съобщиха за Инженер.bg от Мегер България.

 

„Условията, в които е поставен светът днес, безспорно променят начина ни работа и обучение, наред с всяка друга ежедневна дейност. Но в противовес на физическата изолация, знанието става все по-достъпно. Светът минава онлайн, а с него и образованието. Megger не изостава от тенденцията и подготви разнообразна програма от виртуални срещи, за да сме още по-полезни на нашите клиенти и партньори“, коментираха от българското дъщерно дружество.Темите, които предстои да бъдат разгледани в уебинарите през следващите няколко дни, са: Тестване на мощността и предимства на решенията на Megger; „Слепи петна“ при тестване на двигатели с ниско напрежение; Алтернативни методи при изпитване на земно съпротивление и мн.др.


Програмата продължава до декември 2020 г., а всички теми можете да видите ТУК.


„Регистрацията е бърза и лесна – необходимо е да кликнете върху избраното от Вас онлайн събитие и да попълните нужната информация. Работният език е английски, но има налични алтернативни уебинари на немски, френски, полски, испански, италиански и чешки“, уточниха от Мегер България.


Повече информация за Мегер България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Megger, Мегер България

Още от Енергетика (ВЕИ)