Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

 • ABB предоставя безплатен абонамент за свои дигитални решения до края на 2020 г.

  ABB предоставя безплатен абонамент за свои дигитални решения до края на 2020 г.

  „Епидемията от COVID-19 засегна голяма част от икономическите сектори в световен мащаб. Затова бизнес направление „Електроснабдяване и електрообзавеждане” на АBB ще подпомогне своите клиенти. Дружеството ще отмени годишните такси за всички нови абонаменти за софтуерното решение iUPSGuard за болници. Ще бъдат освободени от такси и всички нови или подновени абонаменти за функционалностите от ABB Ability™ Software-as-a-Service (SaaS). Инициативата ще продължи до края на 2020 г.”, съобщиха за Инженер.bg от АББ България.

 • СИАД продължава да бъде Ваш доверен партньор в доставката на технически газове

  СИАД продължава да бъде Ваш доверен партньор в доставката на технически газове

  „Благодарение на отговорността на целия сплотен екип на СИАД България, го направихме! По време на извънредната ситуация ние подновихме сертификатите по Стандартите ISO 9001:2015 – Система за управление на качеството, и ISO 45001:2018 – Системи за управление на здравето и безопасността при работа, в областта на производството и търговията с технически газове и търговията, инсталирането и поддръжката на оборудване за производство и използване на технически газове“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.

 • Петте стъпки за качествена поддръжка от Rittal Service

  Петте стъпки за качествена поддръжка от Rittal Service

  Само когато една компания е в състояние да привлече и задържи вниманието на група потребители и да изненада положително своите реални и потенциални клиенти, тя може да разчита на атрактивни темпове на растеж. Когато става въпрос за компания с авторитет на пазара като Rittal, осигуряваната от нея техническа поддръжка трябва да бъде безупречна. „Предоставяйки качествена поддръжка на нашите клиенти, ние играем важна роля за техния растеж и успех“, коментираха за Инженер.bg от българското дъщерно дружество на Rittal.

 • Солда: Задвижванията на Rotork – комбинация от експертен опит и иновации за всички сфери на индустрията

  Солда: Задвижванията на Rotork – комбинация от експертен опит и иновации за всички сфери на индустрията

  За да отворим водопроводния кран, да включим бойлера или пък да заредим автомобила си, ние използваме оборудване за управление на потока. Повече от 60 години специалистите се доверяват на продуктите на компанията Rotork заради използваните в тях иновативни и надеждни методи за управление на течни и газови флуиди. Компанията непрекъснато се развива, като в нейната структура влизат различни марки, например Soldo, Bifold и YTC.

 • Филкаб работи с обичайното си работно време и повишени мерки за сигурност срещу COVID-19

  Филкаб работи с обичайното си работно време и повишени мерки за сигурност срещу COVID-19

  Във връзка с въведеното в страната извънредно положение, от фирма Филкаб съобщиха, че продължават да обслужват клиентите и партньорите си от цялата страна. „Уважаеми клиенти, искаме да Ви информираме, че ще продължим да работим с нормално работно време, но при завишени мерки за сигурност срещу разпространението на COVID-19. Силно препоръчваме извършването на поръчки по имейл или телефон, за да опазим здравето на всички нас“, коментираха от българската компания.

 • ABB и Sauber Engineering стартират партньорство, обединено от устойчивото екологично бъдеще

  ABB и Sauber Engineering стартират партньорство, обединено от устойчивото екологично бъдеще

  Сътрудничество на високотехнологично равнище стартира международната компания ABB. Тя ще си партнира с швейцарския лидер в моторните спортове и автомобилния сектор Sauber Engineering – част от Sauber Group. Колаборацията ще се фокусира върху ключови за двете организации проекти – инициативата „Мисия към нула“ на ABB, както и усилията на Sauber Group за минимизиране на въглеродните емисии и повишаване на енергийната ефективност във всички сфери на своята дейност.

 • Цялостно решение за тестване на трансформатори и подстанции? Megger представя компактната система Trax

  Цялостно решение за тестване на трансформатори и подстанции? Megger представя компактната система Trax

  Нуждаете се от цялостно решение за тестване на трансформатори и подстанции? Многофункционалната система за изпитване Trax на Megger е отговорът на Вашето търсене. „С високоефективен софтуер и интуитивен интерфейс, базиран на приложения, от Megger са избрали най-доброто от гамата оборудване за тестване на мощност, като са добавили допълнителни функционалности. И всичко това е опаковано в лесна за транспортиране кутия“, обявиха за Инженер.bg от Мегер България.

 • ГоПроджект – Вашият надежден партньор в областта на измервателните и процесните технологии

  ГоПроджект – Вашият надежден партньор в областта на измервателните и процесните технологии

  Разнообразието от теглоизмервателна техника и технологии за индустрията е огромно, но малко са компаниите, които произвеждат едновременно иновативни, висококачествени, надеждни и ефективни решения. Такъв е доказаният глобален пазарен лидер Schenck Process със своя надежден партньор за българската промишленост – фирма ГоПроджект. Дружеството развива дейност в сферата на професионалния инженеринг, теглоизмерването и автоматизацията на индустриалните процеси.

 • Сигурност и надеждност с етикетни принтери Cab – изцяло немско производство и с промоционални условия от Бетелгиус

  Сигурност и надеждност с етикетни принтери Cab – изцяло немско производство и с промоционални условия от Бетелгиус

  Редица компании разчитат на външни фирми за отпечатване на етикетите си, но за много други това е съществена част от ежедневните операции. Затова работата на принтерите за етикети и качеството на печатната продукция са от решаващо значение. Фирма Бетелгиус е водещ доставчик на етикетиращо оборудване и обяви за читателите на Инженер.bg, че до 16 април клиентите ѝ могат да се възползват от преференциални условия за закупуване на доказаните немски етикетни принтери Cab.

 • На пазара е новият тестер за двигатели на Megger със степен на защита IP54 и CATIII

  На пазара е новият тестер за двигатели на Megger със степен на защита IP54 и CATIII

  „На пазара вече е новият тестер за двигатели на Megger”, съобщиха за Инженер.bg от Мегер България. Моделът MTR105 е със степен на защита IP54, което го прави особено подходящ за използване, дори при неблагоприятни условия с наличие на влага и прах. Освен това, уредът е измервателна категория CATIII с мощност 600 V (работна височина до 3000 m), т.е. той е сигурен и безопасен за употреба. Уредът е „облечен“ с гума над корпуса, която съчетава здрава удароустойчива външна защита с отлично сцепление, върху силен модифициран ABS корпус

Още от Енергетика (ВЕИ)