Безплатна регистрация за втората балканска конференция за 3D принтиране - Additive days 2020, 20 - 23 февруари, Sofia Tech Park!

Пазарни акценти / Прегледи

Ансисофт: Инвестираме в разработването на иновации и нови технологии за енергетиката и индустрията

08.08.2017 г.


Ансисофт ЕООД е водеща на българския пазар компания, специализирана в разработката, производството и реализацията на иновативни софтуерни и хардуерни продукти в областта на енергетиката, енергоспестяването и индустрията. „Ние проектираме, внедряваме и тестваме електрически и информационни системи, софтуер и електронни услуги. Инвестираме в иновации и в нови технологии“, заявиха за Инженер.bg от фирмата.Ансисофт извършва изследователска и конструкторска дейност, свързана с автоматизация на процеси, разработване, патентоване и внедряване на иновативна система за мониторинг на вибрации на въртящи се механизми с марка VibroHealth+. Дружеството се занимава още с изграждане на системи, записване на данни, анализ на резултати и определяне състоянието на хидрогенератори, турбини, вентилатори, електродвигатели и помпени агрегати.Компанията предлага широка гама от решения за преобразуване на сигнали, висококачествени системи за събиране на данни, услуги за дистанционна диагностика и мн.др.

 

Българската фирма е партньор с американските производители PCB Piezotronics и Accumetrics, които са част от MTS Systems Corporation. „PCB Piezotronics е световен лидер в производството на индустриални акселерометри, предназначени за следене състоянието на машини и съоръжения. Компанията проектира и произвежда прецизни сензори за измерване на вибрации, акустика, сила, налягане, натоварване, ускорение, удар и въртящ момент, с приложение за наблюдение, контрол и изпитване“, поясниха от Ансисофт.„Accumetrics проектира и сглобява цифрови телеметрични системи, които предават сензорни данни от въртящи се устройства с помощта на безжични технологии, дори и в среда с високи нива на електромагнитни смущения“, заявиха от дружеството.


Компанията предлага на българския пазар и услугите на полския експерт в проектирането и изпълнението на индустриални системи за наблюдение, диагностика, тестване и контрол – EC Systems AMC.

 

Ансисофт разполага с най-съвременните технологии и сертификати – система за управление на качеството и система за управление на сигурността на информацията, в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2008 и ISO 27001:2013.„Наши клиенти са компании от различни сфери на бизнеса – от енергийни дружества, ютилити компании до технологични и изследователски фирми. Сред тях са Енерго-Про България, Свилоза, ТЕЦ Марица изток 2, Централна енергоремонтна база, ВиК Търговище, Реалукс, Национална електрическа компания и др.“, коментираха от фирмата. „За всички наши клиенти предлагаме решения, съобразени с индивидуалните им изисквания и нужди. Внедряваме системи, които облекчават работата и оптимизират оперативните и производствените разходи“, категорични са от Ансисофт.


Повече информация за Ансисофт ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Ансисофт

Още от Енергетика (ВЕИ)