Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Пазарни акценти / Прегледи

Старт Инженеринг – лицензиран производител на разпределителни уредби и мотор контрол центрове

18.12.2017 г.

In Romanian   In Macedonian   In SerbianСтарт Инженеринг е българска инженерингова компания с над 65 годишна история и опит. И днес тя неспирно разширява богатата си палитра от успешно реализирани проекти, сред които реконструкция на ключови инфраструктурни обекти, реализация на подстанции из цялата страна и внедрявания на нови технологии в областта на автоматизацията. „Наред с инженеринговата ни дейност, ние развиваме и много успешно производство. През годините се утвърдихме на българския пазар като един от най-големите лицензирани производители на типовотествани разпределителни уредби (Рower control center  PCC) и мотор контрол центрове (МСС), основно от продуктовата гама на General Electric – фамилия SEN Plus”, коментираха за Инженер.bg от Старт Инженеринг.


 

Изпълнението на тази дейност е съсредоточено основно в бургаския клон на Старт Инженеринг, който разполага с модерна производствена база. Усвоено е производството на уредби с напълно изваждаеми модули. Те намират приложение в промишлени инсталации с непрекъснат цикъл на производство, които изискват подмяната или ремонта на модулите да става без изключване на уредбата.


 

„Произвеждаме уредби с частично изваждаеми, или т.нар. „plug in” модули по отношение на захранващите шини. Те са специално предназначени за приложение в непрекъсваеми производства, при които е допустимо времето за подмяна на модулите да е по-голямо и не се изисква „контролно положение” за тест на схемите“, разказаха специалистите от Старт Инженеринг АД - Клон Бургас.


 

Компанията произвежда типовотествани разпределителни уредби и мотор контрол центрове от 0.4 kV до 6300 А, с разделителна форма 2, 3, 4 и степен на защита IP30-54.

 

„За производства, в които технологичният процес позволява прекъсване, предлагаме уредби с фиксирани модули. При тях подмяната на модулите се извършва само при изключена уредба. Произвеждаме и интелигентни МСС с управление по комуникация или програмируем операторски панел“, допълниха от Старт Инженеринг.

 


Повече информация за Старт Инженеринг АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, както и реализации на компанията, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Старт Инженеринг АД

Още от Енергетика (ВЕИ)