Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Пазарни акценти / Прегледи

ТиД Инженеринг: „Имаме богат опит в реализацията на проекти от различни сфери на енергетиката и индустрията“

20.01.2020 г.

       


ТиД Инженеринг е доказана българска компания в областта на енергетиката, електротехниката и електрониката, чиято дейност обхваща различни сфери от проектирането, производството и услугите. „Нашите специалисти са реализирали многобройни проекти в секторите на индустрията, енергетиката и автоматизацията. Задачите, които екипите ни изпълняват, са най-разнообразни – от инженерингови услуги „до ключ“, реконструкция и модернизация на кранове, до изграждане на системи за телеуправление и телесигнализация и мн.др.“, споделиха за Инженер.bg от българското дружество.


 

Фирма ТиД Инженеринг е основана през 2004 г. в гр. Варна. През годините компанията специализира своята дейност в изграждане на индустриални мрежи от програмируеми контролери и средства за автоматизация, настройка и програмиране на PLC и SCADA системи, производство на специализирани контролери и необходимото програмно осигуряване за тях, както и разработката на специализиран софтуер за различни индустриални приложения.

 

„Някои от основните облaсти, в които също работим, са електромонтаж, панел билдинг и сервиз,  изчисления за токове на късо съединение и токове на земно съединение, енергийно натоварване на различни промишлени обекти, настройка на релейни защити, избор на силова и контролна апаратура. Имаме опит и в проектиране, реконструкция и изграждане на подстанции СН/НН, както и в реконструкция и модернизация на кранове“, коментираха от ТиД Инженеринг.


 

Българската компания се гордее с дълъг списък с реферектни проекти от индустрията, сред които:

 

 - Реконструкция и модернизация на електрическа част на кранове на фирма Чугунолеене, гр. Ихтиман;

 - Модернизация на портален кран 16 t КП16 (20) за Пристанищен комплекс Лом;

 - Изработка, монтаж и въвеждане в експлоатация на управление на пресевна инсталация за фабрика Каолин, гр. Димитровград;

 - Реконструкция на полу-козлови кран КП204 Э за ТЕЦ Варна;

 - Реконструкция на електрическа част на кранове от тип „Портейнер“ 35t в Пристанище Варна Запад;

 - Реконструкция и модернизация на пристанищни портални кранове за Пристанище Одесос ПБМ;

 - Реконструкция на електрическа част на грайферен ел. кран 5t за Ксела България;

 - Производство и доставка на табла за управление на врати за тунелни затвори за Метрополитен – София.

 

„Благодарение на дългогодишния ни опит в реконструкцията и модернизацията на различни типове кранове в цялата страна, предлагаме също услуги по производство и доставка на табла за управление на кранове по конструкторска документация на възложителя“, добавиха в заключение от доказаното българско дружество.

 

Повече информация за ТиД Инженеринг ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: ТиД Инженеринг

Още от Енергетика (ВЕИ)