Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Отопление, охлаждане и гореща вода в едно компактно устройство – термопомпа LG Therma V

„Удовлетворяването на нуждите на клиентите и получаването на тяхното доверие е задължително условие за създаване на устойчиви бизнес партньорства. Има много индустрии, включително ОВК, в които доставчиците на услуги се грижат за разнообразни като изисквания клиенти. Компанията LG представя на пазара нови въздухоохлаждаеми термопомпени системи LG Therma V, които са високоефективни, лесни за експлоатация и се отличават с технически параметри, които могат да удовлетворят и най-високите очаквания на потребителите. Част от гамата изделия е и моделът LG Therma V monobloc, който е със същите характеристики, но компактен и лесен за монтаж“, заявиха за Инженер.bg от фирма Интерметал, която предлага ОВК изделията на LG на българския пазар.


 

В ОВК индустрията конкуренцията е много сериозна, затова е наложително да се комуникира ефективно с клиентите още по време на инсталационния процес, да се спазват сроковете и да се поддържат системите в добро експлоатационно състояние. Недоволен инвеститор не само ще попречи на бизнеса, но и ще предизвика ненужен стрес във всички участващи в процеса страни. В същото време монтажникът трябва да осигури напълно работеща система, която да е удобна, екологична и високоефективна. Управлението за различните нужди и очаквания на възложителите, инвеститорите и ползвателите на всякакъв вид ОВК съоръжения не е лесно за преодоляване предизвикателство. Осигуряването на надеждно решение, което е удобно и лесно за монтаж и поддръжка, като същевременно предлага екологично чиста експлоатация, решава тези предизвикателства. Затова и решения като LG ThermaV са толкова важни.

 

 

LG Therma V е система AWHP, или термопомпа вода-въздух, която осигурява отопление, охлаждане и гореща вода в едно компактно устройство. „По същество тя работи с изключително висока ефективност, подобно на котлите. Всяка година броят на възложителите, избрали да инсталират съоръжения от този вид, продължава да се увеличава. LG Therma V се отличава с лесна конфигурация“, коментираха от фирма Интерметал.

 

 

„Монтирането на ОВК системи е сложен процес, който изисква сериозни познания в областта. В това отношение, Therma V променя правилата, още повече моделът Therma V Monobloc прави инсталационния процес още по-лесен“, допълниха от българската компания.


Благодарение на комбинираното вътрешно и външно тяло в един компактен блок, транспортирането и монтажа на съоръжението се улесняват значително. „Приложението на Therma V Monobloc също така, премахва нуждата от допълнителен тръбопровод за хладилен агент, така че дори и тези, които имат малък опит в монтажните дейности, могат да извършват безпроблемно монтажните операции. Най-новите моноблокови модели също използват хладилен агент R32, което ги прави до 10 пъти по-леки от устройствата, работещи с хладилен агент R410A.

 

Като търговски представител и партньор на LG, в магазинната мрежа на Интерметал могат да бъдат намерени и поръчани всички модели от гамата LG Therma V.

 

Повече информация за Интерметал ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: LG, Интерметал

Още от Термопомпи