Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Внедрявания

Дискусии / позиции

 • За спецификите при международна защита на бранд в коментара на Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

  Вече Ви разказахме какви са „тънкостите” при регистрацията на търговска марка в България и в Европейския Съюз. Също така разгледахме плюсовете и минусите при избора на единия или на другия вариант. Но светът е голям и много български бизнеси имат глобални амбиции. Затова днес, заедно със специалистите от Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“, ще Ви разясним как да защитите бранда си в международен план. Вижте какво споделиха от фирмата пред Инженер.bg.

 • Оптимален климат при по-малък разход на енергия за индустрията – да, с въздушните завеси SchwankAir от Ви Ей Си България

  Енергийната ефективност и комфортът на служителите са ключови фактори за висока работоспособност и цел на съвременните предприятия. Ето защо в днешния материал избрахме да Ви покажем едно климатично решение, което допринася едновременно и за пестене на енергия, и за постигане на оптимални условия за работа. Представяме Ви въздушните завеси с марка Schwank от серии 2000/2500 и 3500/4500, разработени специално за индустриални приложения.

Пазарни акценти / Прегледи

Анализи / Техн. решения

 • Пазарен дебют на резбови фрези MTMH3-Z за пробиване и нарязване на резба в материали с твърдост до 66 HRC на Gühring

  Новите спирални резбови фрези за нарязване на резба в закалени стомани с висока якост и твърдост до 66 HRC комбинират пробиването на отвор и нарязване на резба в един инструмент. „Резбовите фрези от серията MTMH3-Z гарантират надеждност на процеса и резби, които отговарят на изискванията при измерване с калибър“, коментираха за Инженер.bg от Гюринг България. Двата канала за подаване на охлаждащ агент в опашката на резбовите фрези осигуряват оптимално охлаждане с емулсия или въздух.

 • Хидравличен баланс и дезинфекция в циркулационната мрежа с общо решение – станция DDC CW-BS на Oventrop

  Още едно техническо решение от Oventrop за автоматичен термичен баланс и термична дезинфекция в циркулационни инсталации за битова гореща вода! „Станцията DDC CW-BS в комбинация с регулиращите вентили Aquastrom DT изпълнява задачите за автоматизация в хидравликата на инсталацията, включително и дезинфекция на циркулационните щрангове в сградната ВиК инсталация“, коментираха от българския офис на международния производител на ОВК компоненти.