Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Анкети

 • Искате да регистрирате търговска марка? Консултирайте се с Патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и Партньори“

  Искате да регистрирате търговска марка? Консултирайте се с Патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и Партньори“

  Имате бизнес в България и искате Вашите стоки и услуги да се отличават на пазара? Създавате бранд, който да Ви представлява в очите на потребителите. Проучили сте, че най-добрият начин да осигурите правна защита за него е чрез регистрация на търговска марка, и че марките имат определен териториален обхват. И българската, и европейската марка предоставят закрила на територията на България – коя е по-подходяща за Вас?

 • Инженер.bg пита: „Home office“ или работа в офиса? Оформят ли се нови тенденции в начина на работа в техническия сектор?

  Инженер.bg пита: „Home office“ или работа в офиса? Оформят ли се нови тенденции в начина на работа в техническия сектор?

  През последните месеци фирмите от техническия сектор бяха изправени пред предизвикателството да работят у дома. Кризисната ситуация ни показа, че дистанционната работа не само е възможна за много от компаниите в сектора, но и може да бъде ефективна. Затова днес си задаваме въпроса „Оформят ли се нови тенденции в начина на работа в техническия сектор?“. А Вие какво мислите? Споделете с нас! А ние обещаваме да споделим обобщените резултати с Вас съвсем скоро!

 • Интелектуалната собственост при 3D принтирането. Консултирайте се с Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

  Интелектуалната собственост при 3D принтирането. Консултирайте се с Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

  Създаването на иновативни продукти с помощта на технологиите за 3D принтиране поставя редица важни въпроси по отношение на интелектуалната собственост в тази сфера. Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“, което вече 27 години предоставя широка палитра от професионални консултации, свързани с регистрация и защита на търговски марки и промишлени образци (дизайни), патентоване на изобретения и полезни модели, защита на авторско право и др.

 • Увеличете своите продажби с онлайн платформата Merchant Pro! Заявете своята безплатна консултация сега!

  Увеличете своите продажби с онлайн платформата Merchant Pro! Заявете своята безплатна консултация сега!

  Днес онлайн присъствието е от съществено значение за всеки бизнес, и най-вече за търговските компании. Ползите и предимствата са налице – повече продажби, по-голяма разпознаваемост на бранда, повишаване на доверието в потребителите и мн.др. Merchant Pro е платформа, която предлага цялостна, напълно функционална услуга, заедно с екип от специалисти, готов да Ви насочва във всяка стъпка от създаването на успешен бизнес онлайн.

 • Желаете ли специална консултация и партньорска оферта за оптико-емисионните спектрометри на италианската компания GNR?

  Желаете ли специална консултация и партньорска оферта за оптико-емисионните спектрометри на италианската компания GNR?

  Вероятно знаете, че техниката за бърз и точен анализ на твърди метални проби е основа за всички сектори на металообработващата промишленост и металургията – от контрола на производството до научноизследователската и развойна дейност и от входящия контрол на суровините до сортирането на скрап. Но знаете ли, че сега можете да намерите оптико-емисионните спектрометри на италианската компания GNR Analytical Instruments Group и на българския пазар? Производителят е с над 35 години опит и е представен у нас от фирма Трокут Тест Груп. Част от портфолиото на българското дружество са спектрометрите GNR на базата на PMT или CMOS технология в настолно изпълнение, стационарно подово изпълнение и като преносими системи.

 • Да помогнем заедно на болниците в борбата с COVID-19

  Да помогнем заедно на болниците в борбата с COVID-19

  В това трудно за всички ни време екипът на Инженер БГ реши да помогне с това, което може да прави най-добре, а именно да информира. Нашата цел е да обединим фирмите от техническия сектор, които имат възможност и желание да помогнат с дооборудване, техническа поддръжка, сервиз, безвъзмезден труд, преференциални условия или др. на медицинските отделения в страната. Нека обединим усилията си в името на запазването на живота. Защото можем да се справим само заедно! Включете се и Вие! Вижте как тук.

 • Инженер.БГ пита: Как компаниите в техническия сектор реагират на ситуацията, породена от COVID-19?

  Инженер.БГ пита: Как компаниите в техническия сектор реагират на ситуацията, породена от COVID-19?

  Коронавирусът COVID-19 се появи неочаквано и за много кратко промени целия свят. За съжаление България също не остана незасегната. А бизнесът затаи дъх в очакване на възможните последствия. Ясно е, че всяка компания опитва да се адаптира към новите изисквания на външната среда. Затова решихме да попитаме Вас, представителите на техническия сектор, как се справяте със ситуацията и какви мерки ще се предприемат за овладяване на предизвикателствата, породени от пандемията.

 • Искате ли да разберете повече и да получите специална оферта за новите ултразвукови водомери Kamstrup?

  Искате ли да разберете повече и да получите специална оферта за новите ултразвукови водомери Kamstrup?

  „Вашата водоснабдителна мрежа говори! Тогава оставете водомерите да я чуят“, това призоваха от българското дружество ДМ Арматурен. Защото новите ултразвукови водомери Kamstrup могат именно това – да чуят всяка промяна в потока, като по този начин индикират за евентуални течове. FlowIQ 2200 не само може да отчете водно количество от 2 l/h , но и спомага за по-доброто управление на мрежите и намаляването на загубите на вода.

 • Инженер.bg пита: Склонни ли сте да работите или стажувате по време на следването си?

  Инженер.bg пита: Склонни ли сте да работите или стажувате по време на следването си?

  Финансова независимост, трудов опит, опознаване на работните процеси и създаване на така необходимата трудова дисциплина са сред позитивите на работата или стажуването по време на следването. Разбира се, съчетаването на учене с работа изисква гъвкавост и добра организация, за да не страда качеството на образованието, което получава работещият студент. А вие склонни ли сте да потърсите заетост по време на следването си? Попълнете нашата кратка анкета и споделете с нас!

 • Инженер.БГ пита: Как да бъдем още по-полезни на HR специалистите от индустрията и строителството?

  Инженер.БГ пита: Как да бъдем още по-полезни на HR специалистите от индустрията и строителството?

  Екипът на Инженер.БГ ООД ежедневно се стреми да развива Борса.bg – Търсачката за инженерни кадри, обучения и технически решения на България, за да бъдем още по-полезни на HR специалистите в тяхното важно дело да откриват висококвалифицирани специалисти. Като израз на нашето желание да продължим да бъдем ефективен и доверен посредник между техническите компании и инженерите, търсещи работа, стартираме кратко проучване.

ПРОМО.bg

 • Електрически и обемни бойлери Tesy

  Електрически и обемни бойлери Tesy

  Не пропускайте новото специално предложение на фирма Рувекс. Вземете сега високообемен или електрически бойлер Tesy с 10% отстъпка и безплатна доставка. Възползвайте се сега!

 • Консултация за регистрация на търговска марка

  Консултация за регистрация на търговска марка

  Имате бизнес в България и искате да се отличаватe на българския и/или европейския пазар. Патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ предлага специални условия за експертна консултация. Вижте!