Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Анкети

Да помогнем заедно на болниците в борбата с COVID-19

Здравейте, скъпи приятели!

 

COVID-19 се появи неочаквано и, за съжаление, България не остана незасегната от него. За никого не е тайна, че българските болници не са добре подготвени за пандемията. Според информация от НСИ у нас функционират 346 болници. Вече много компании и доброволци шият маски и изработват предпазни шлемове, но за да има нормално функциониращи болници с интензивни отделения, отговарящи на съвременните медицински стандарти, не е достатъчно само наличието на защитно облекло. За да обгрижват своите пациенти не само в условията на COVID-19, но и по всяко време, болниците имат нужда от добре поддържана материална база.


Затова екипът ни реши да помогне с това, което може да прави най-добре, а именно – да информира. Нашата цел е да обединим фирмите от техническия сектор, които имат възможност и желание да помогнат с дооборудване, техническа поддръжка, сервиз, бърза доставка, специални условия или др. на медицинските отделения в страната.

 

Ако искате да превърнем каузата ни в обща и заедно да помогнем на българските болници в този особено тежък за тях, а и за всички нас момент, можете да попълните въпросника, като оставите информация за Вашата компания, в кой сектор е съсредоточена дейността Ви и с какво можете да помогнете. Ние, от своя страна, ще изиграем ролята на медиатор и ще разпратим информацията до Националния оперативен щаб и до директорите на болниците от цялата страна.

 

Нека обединим усилията си в името на запазването на живота. Защото можем да се справим само заедно! 

 

Въпрос 1 Име на компанията: *

Въпрос 2 Град и област, в които развивате дейност: *

Въпрос 3 Контактно лице: *

Въпрос 4 E-mail и телефон за връзка с вас: *

Въпрос 5 Сфера на дейност: *

Въпрос 6 С какво можете да помогнете? *

 

ПРОМО.bg

  • Промоции от LDG за месец юни

    Промоции от LDG за месец юни

    Пролетта навън танцува, лятото с усмивка приближава и топли слънчеви лъчи огряват… А от LDG са Ви подготвили нови приятни изненади на атрактивни цени, през целия месец юни. Вижте ги!

  • Видео звънец с Wi-Fi Legrand

    Видео звънец с Wi-Fi Legrand

    Неустоима разпродажба до изчерпване на наличностите с 30% отстъпка от БулЕлектрик Груп! Вземете сега видео звънец с Wi-Fi на страхотна цена и две години гаранция от онлайн магазина на компанията Bulsmart.

Инженерна борса