Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Анкети

Инженер.БГ пита: Как компаниите в техническия сектор реагират на ситуацията, породена от COVID-19?

Коронавирусът COVID-19 се появи неочаквано и за много кратко промени целия свят. За съжаление България също не остана незасегната. А бизнесът затаи дъх в очакване на възможните последствия. Едно е ясно – всяка компания опитва да се адаптира към новите изисквания на външната среда. Затова екипът ни реши да попита Вас, представителите на техническия сектор, как реагирате, за да се справите със ситуацията, и какви са мерките, които ще се предприемат за овладяване на предизвикателствата, породени от пандемията.

 

Как приемате Вие извънредната ситуация? Попълнете нашата анкета и споделете с нас. А ние обещаваме да споделим обобщените резултати с Вас съвсем скоро! За да сте по-информирани и по-конкурентни.ПРОМО.bg

  • Електрически и обемни бойлери Tesy

    Електрически и обемни бойлери Tesy

    Не пропускайте новото специално предложение на фирма Рувекс. Вземете сега високообемен или електрически бойлер Tesy с 10% отстъпка и безплатна доставка. Възползвайте се сега!

  • Консултация за регистрация на търговска марка

    Консултация за регистрация на търговска марка

    Имате бизнес в България и искате да се отличаватe на българския и/или европейския пазар. Патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ предлага специални условия за експертна консултация. Вижте!