Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Анкети

Интелектуалната собственост при 3D принтирането. Консултирайте се с патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

Все по-често ставаме свидетели на разработката на новаторски решения с помощта на технологиите за 3D принтиране. Днес тe са една от най-бързо развиващите се технологии, а създадените чрез тях продукти имат висока добавена стойност за обществото и намират приложение в многообразни сфери на индустрията, архитектурата и строителството. Създаването на иновативни продукти обаче поставя редица важни въпроси по отношение на интелектуалната собственост при 3D принтирането.


В тези случаи от ключово значение за всяка компания е да има доверен партньор, който те биха могли да открият в лицето на Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“, което вече 27 години предоставя широка палитра от професионални консултации, свързани с регистрация и защита на търговски марки и промишлени образци (дизайни), патентоване на изобретения и полезни модели, защита на авторско право и др.

 

Ако имате въпроси, можете да се обърнете към експертите на Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“. За целта е необходимо да попълните приложената по-долу форма.

Въпрос 1 Вашето име: *

Въпрос 2 Контактна информация (имейл и телефон): *

Въпрос 3 Компания: *

 

ПРОМО.bg

  • Промоции от LDG за месец юни

    Промоции от LDG за месец юни

    Пролетта навън танцува, лятото с усмивка приближава и топли слънчеви лъчи огряват… А от LDG са Ви подготвили нови приятни изненади на атрактивни цени, през целия месец юни. Вижте ги!

  • Видео звънец с Wi-Fi Legrand

    Видео звънец с Wi-Fi Legrand

    Неустоима разпродажба до изчерпване на наличностите с 30% отстъпка от БулЕлектрик Груп! Вземете сега видео звънец с Wi-Fi на страхотна цена и две години гаранция от онлайн магазина на компанията Bulsmart.