Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Анкети

Желаете ли специална консултация и партньорска оферта за оптико-емисионните спектрометри на италианската компания GNR?

Вероятно знаете, че техниката за бърз и точен анализ на твърди метални проби е основа за всички сектори на металообработващата промишленост и металургията – от контрола на производството до научноизследователската и развойна дейност и от входящия контрол на суровините до сортирането на скрап. Но знаете ли, че сега можете да намерите оптико-емисионните спектрометри на италианската компания GNR Analytical Instruments Group и на българския пазар? Производителят е с над 35 години опит и е представен у нас от фирма Трокут Тест Груп. Част от портфолиото на българското дружество са спектрометрите GNR на базата на PMT или CMOS технология в настолно изпълнение, стационарно подово изпълнение и като преносими системи.


Сега Трокут Тест Груп Ви предоставя уникалния шанс да получите специална консултация и преференциални условия за продуктите с марка GNR.


ПРОМО.bg

  • Промоции от LDG за месец юни

    Промоции от LDG за месец юни

    Пролетта навън танцува, лятото с усмивка приближава и топли слънчеви лъчи огряват… А от LDG са Ви подготвили нови приятни изненади на атрактивни цени, през целия месец юни. Вижте ги!

  • Видео звънец с Wi-Fi Legrand

    Видео звънец с Wi-Fi Legrand

    Неустоима разпродажба до изчерпване на наличностите с 30% отстъпка от БулЕлектрик Груп! Вземете сега видео звънец с Wi-Fi на страхотна цена и две години гаранция от онлайн магазина на компанията Bulsmart.