Научете последните иновации при обработването на повърхности на Metal Days Conference с домакини: Tiger, Henkel, Rösler, Mankiewicz и Wagner, на 24 и 25 април т.г.

 

Анкети

Какъв облик ще придобие световната индустрия с Industry 4.0?

Industry 4.0 е последващ етап от развитието на автоматизацията и обмена на данни при производствените технологии. Концепцията за Индустрия 4.0 обхваща компоненти като Интернет на нещата (IoT), кибер-физични системи, съвременни роботи и коботи, адитивното производство, хоризонтална и вертикална интеграция, разширена (обогатена) и виртуална реалност (AR и VR) и др. Четвъртата индустриална революция създава т.нар. Интелигентна фабрика (Smart factory), в която кибер-физичните системи контролират физичните процеси, създавайки виртуално копие на физическия свят чрез синхронизацията на цифрови с физични модели – „Цифров близнак“ (Digital Twin). Чрез Интернета на нещата кибер-физичните системи комуникират и се съгласуват помежду си и с хората в реално време. 


 

Въпрос 1 Запознати ли сте с Четвъртата индустриална революция? *

Въпрос 2 За кои теми бихте желали да научите повече? *

Въпрос 3 Знаете ли и бихте ли споделили опита на компания, пригодила производството си към Индустрия 4.0? *

Въпрос 4 Вашата организация обмисля ли бъдещи действия за трансформирането на производствения процес към новите индустриални стандарти, приети от Industry 4.0? *

Въпрос 5 Вашата образователно-квалификационна степен е: *

Въпрос 6 Вие сте специалист в областта на: *

Въпрос 7 Вашата длъжност в компанията, в която работите, е:

Въпрос 8 Откъде научихте за нашето проучване?

Въпрос 9 Желаете ли да ви свържем с компании, с доказан опит в бранша, които могат да ви консултират и съдействат при всички ваши запитвания по въпроса? *

Въпрос 9.1 Вашето име: *

Въпрос 9.2 Вашият e-mail: *

 

ПРОМО.bg

  • Сет изолирани отвертки Wera

    Сет изолирани отвертки Wera

    Безопасност и високо качество в 1. С изолираните отвертки с марка Wera. Вземете сега сет изолирани отвертки или сет изолирани ръкохватки от гамата Kraftform на промо цена и правилният инструмент да ви бъде винаги на разположение! От Ритбул!

  • Измервателни клещи Megger

    Измервателни клещи Megger

    Търсите лесно и надеждно решение за проверка на стойностите на тока? При вас идват измервателните клещи на Megger, при това на още по-добри цени! Изберете вашия модел веднага!