Да помогнем на българските болници с дооборудване, подръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Анкети

Искате ли да разберете повече и да получите специална оферта за новите ултразвукови водомери Kamstrup?

Вашата водоснабдителна мрежа говори! Тогава оставете водомерите да я чуят“, това призоваха от българското дружество ДМ Арматурен. Защото новите ултразвукови водомери Kamstrup могат именно това – да чуят всяка промяна в потока, като по този начин индикират за евентуални течове. FlowIQ 2200 не само може да отчете водно количество от l/h, но и спомага за по-доброто управление на мрежите и намаляването на загубите на вода.Въпрос 1 Желаете ли да научите повече за ултразвуковите водомери Kamstrup и да получите специална оферта? *

Въпрос 1.1 Вашето име е: *

Въпрос 1.2 Вашата длъжност/професия е: *

Въпрос 1.3 Компанията, в която работите е:

Въпрос 1.4 Вашият имейл е: *

Въпрос 1.5 Вашият телефонен номер е:

Въпрос 1.6 Имате ли конкретни въпроси към специалистите от ДМ Арматурен?

 

ПРОМО.bg

  • Принтер Linx 8900 + услуга за управление PrinterNet

    Принтер Linx 8900 + услуга за управление PrinterNet

    Посрещнете промените в производствената среда с Бетелгиус. Вземете мастиленоструен принтер Linx 8900 сега и управлявайте работата му от разстояние напълно безплатно цяла година. Вижте как!

  • Офис организация у дома

    Офис организация у дома

    Ако се чудите как да организирате офиса си вкъщи, предложението на БулЕлектрик Груп ще Ви помогне. Възползвайте се от неустоимата оферта и вземете своя разклонител с марка Legrand с голяма отстъпка.