Анкети

ФАНУК България провежда кратко проучване с цел подобряване качеството на обслужване


 

За разлика от традиционните предложения за обслужване и поддръжка, сервизното обслужване на FANUC се базира на разбирането, че потребностите на всеки клиент са различни. Ето защо FANUC адаптира своето сервизно обслужване по начин, който да удовлетворява изцяло нуждите на конкретния клиент в специфичната производствена ситуация.

 


ФАНУК България се стреми постоянно да подобрява качеството на предлаганото гаранционно и следгаранционно обслужване. В тази връзка компанията провежда кратко проучване, като вашето мнение е изключително важно за нас. Резултатите от него ще бъдат използвани само в обобщен вид и анонимността Ви е гарантирана. 

Въпрос 1 Какъв сервиз използвате за Вашето оборудване:

Въпрос 2 Оценете доколко важна за Вас е техническата помощ по телефона или имейл:

Въпрос 3 Оценете доколко важен за Вас е сервизът на място при повреда:

Въпрос 4 Оценете доколко важно за Вас е превантивното обслужване:

Въпрос 5 Оценете доколко важни за Вас са сервизните договори за поддръжка:

Въпрос 6 Според Вас ФАНУК България предлага ли гаранционен и следгаранционен сервиз на всички свои продукти?

Въпрос 7 Ползвали ли сте сервизните услуги на ФАНУК България?

Въпрос 7.1 Моля, оценете сервизната услуга на ФАНУК по шестобалната система (където 2 е слаб, а 6 – отличен) по времето за реакция:

Въпрос 7.2 Моля, оценете сервизната услуга на ФАНУК по шестобалната система (където 2 е слаб, а 6 – отличен) по комуникацията със сервизните инженери:

Въпрос 7.3 Моля, оценете сервизната услуга на ФАНУК по шестобалната система (където 2 е слаб, а 6 – отличен) по наличието на резервни части:

Въпрос 7.4 Моля, оценете сервизната услуга на ФАНУК по шестобалната система (където 2 е слаб, а 6 – отличен) по цената на услугата:

Въпрос 8 Към коя от следните категории попада Вашата фирма?

Въпрос 9 Каква длъжност заемате във фирмата?

 

ПРОМО.bg

  • Инверторни климатици KMTA на Fujitsu General

    Инверторни климатици KMTA на Fujitsu General

    Точно в разгара на жегите Булклима отправя ново неустоимо предложение на многобройните си клиенти от цялата страна! Висококачествени инверторни климатици, серия KMTA, на Fujitsu General Limited. При това на атрактивни цени, започващи от 1099 лв.

  • Комплект битове Wera

    Комплект битове Wera

    За вас техници! Нова лятна оферта от Ритбул. Четири различни комплекта битове и комплект накрайници с марка Wera. Само сега, на нови, изключително атрактивни цени!