Анкети

Шрак Техник се обръща към всички вас, специалисти, за да определи най-интересните теми за „Инфодни“ 2018 г.


Коя е най-интересната тема в областта на електротехниката, осветлението, енергетичното оборудване и автоматизацията за вас, проектанти, инсталатори, архитекти, дизайнери и инженери от индустрията?“, пита Шрак Техник. Дружеството е част от структурата на австрийския лидер в производството на решения за електроенергетиката, осветлението и слаботоковите инсталации, а мисията му е да предлага на българския пазар иновативни и висококачествени продукти и системи, следващи пазарното развитие. В тази връзка компанията организира ежегодно своите представяния „Инфодни.2018 г. вече нетърпеливо чука на вратата!

 

Включете се в най-новата анкета на Инженер.bg и Шрак Техник, за да бъдат „Инфодни“ 2018 възможно най-ползотворни и интересни за вас. Да определим заедно областите, за които бихте искали да научите повече по време на представянията през следващата година.

ПРОМО.bg

  • Комплекти биметални боркорони

    Комплекти биметални боркорони

    Ново атрактивно промоционално предложение от Калас Консулт. Комплекти биметални боркорони  за безпроблемно изрязване на отвори в дърво, пластмаса, гипскартон, цветна, черна и неръждаема ламарина. Само сега с 20% отстъпка от крайната цена.

  • Металорежещи машини с ЦПУ SMEC и Maxmill

    Металорежещи машини с ЦПУ SMEC и Maxmill

    Не пропускайте! Само до края на юли. Гореща лятна промоция от Лазатек. CNC стругове с марка SMEC и обработващи центри Maxmill на изключително атрактивни цени.