Научете последните иновации при обработването на повърхности на Metal Days Conference с домакини: Tiger, Henkel, Rösler, Mankiewicz и Wagner, на 24 и 25 април т.г.

 

Анкети

Шрак Техник се обръща към всички вас, специалисти, за да определи най-интересните теми за „Инфодни“ 2018 г.


Коя е най-интересната тема в областта на електротехниката, осветлението, енергетичното оборудване и автоматизацията за вас, проектанти, инсталатори, архитекти, дизайнери и инженери от индустрията?“, пита Шрак Техник. Дружеството е част от структурата на австрийския лидер в производството на решения за електроенергетиката, осветлението и слаботоковите инсталации, а мисията му е да предлага на българския пазар иновативни и висококачествени продукти и системи, следващи пазарното развитие. В тази връзка компанията организира ежегодно своите представяния „Инфодни.2018 г. вече нетърпеливо чука на вратата!

 

Включете се в най-новата анкета на Инженер.bg и Шрак Техник, за да бъдат „Инфодни“ 2018 възможно най-ползотворни и интересни за вас. Да определим заедно областите, за които бихте искали да научите повече по време на представянията през следващата година.

ПРОМО.bg

  • Инструменти за занаятчийството и индустрията

    Инструменти за занаятчийството и индустрията

    За вас занаятчии и професионалисти! Специално предложение от Bosch. Професионални електроинструменти, измервателна техника и консумативи на специални цени, плюс допълнителни подаръци.

  • Помпи и аксесоари за битово водоснабдяване

    Помпи и аксесоари за битово водоснабдяване

    „Битово водоснабдяване 2018“ - традиционната пролетна кампания на Вило България отново е в ход. Изберете сега своята водоснабдителна, дренажна или канална помпа и я вземете на специална промоционална цена.

Инженерна борса