Анкети

Шрак Техник се обръща към всички вас, специалисти, за да определи най-интересните теми за „Инфодни“ 2018 г.


Коя е най-интересната тема в областта на електротехниката, осветлението, енергетичното оборудване и автоматизацията за вас, проектанти, инсталатори, архитекти, дизайнери и инженери от индустрията?“, пита Шрак Техник. Дружеството е част от структурата на австрийския лидер в производството на решения за електроенергетиката, осветлението и слаботоковите инсталации, а мисията му е да предлага на българския пазар иновативни и висококачествени продукти и системи, следващи пазарното развитие. В тази връзка компанията организира ежегодно своите представяния „Инфодни.2018 г. вече нетърпеливо чука на вратата!

 

Включете се в най-новата анкета на Инженер.bg и Шрак Техник, за да бъдат „Инфодни“ 2018 възможно най-ползотворни и интересни за вас. Да определим заедно областите, за които бихте искали да научите повече по време на представянията през следващата година.

Въпрос 1 Кои от изброените теми представляват професионален интерес за Вас и бихте искали да бъдат включени в представянията „Инфодни“ на Шрак Техник през 2018 г. (моля, посочете максимум три отговора)? *

Въпрос 2 Желаете ли да получите персонални покани за участие в „Инфодни“ на Шрак Техник 2018 г.? *

Въпрос 2.1 Вашите имена: *

Въпрос 2.2 Вашият Имейл: *

Въпрос 2.3 Град, в който работите и би Ви било удобно да присъствате на представяне „Инфодни“ на Шрак Техник: *

Въпрос 2.4 Вие сте специалист в областта на: *

Въпрос 3 Присъствали ли сте досега на „Инфодни“, организирани от Шрак Техник? *

Въпрос 3.1 Ще се радваме, ако споделите с какво компанията може да направи представянията още по-интересни, полезни и забавни за вас: *

 

ПРОМО.bg

  • Абразивни дискове на Cibo

    Абразивни дискове на Cibo

    Бързо и лесно премахване на боя, лакове, ръжда и различни оцветявания. Без загряване или деформация на повърхността! С  дисковете от ново поколение на белгийския производител Cibo! Закупете сега на най-добрата цена от СР Абразиви & Инструменти!

  • GT Line куфар с и без инструменти

    GT Line куфар с и без инструменти

    Ново неустоимо предложение от Ритбул! Само сега вземи GT Line куфар за инструменти на промо цена от 130 лв. с ДДС или GT Line куфар с инструменти Electro Pro (50 части) на цена от 999 лв. с ДДС.