Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Анализи / Техн. решения

Влагоанализатор dew.IQ е сред новите продукти на GE Measurement&Control

03.12.2014 г.


Водещият разработчик на сензорни технологии за измерване и контрол - компанията GE Measurement&Control, допълни серията си IQ анализатори с още един модел влагоанализатор - dew.IQ, съобщиха за Инженер.bg от фирма Брайт Инженеринг. „Тази гама анализатори са проектирани за процеси, в които контролът на съдържанието на влага е от важно значение за ефективността на работния процес”, заявиха от Брайт Инженеринг.


 

„Влагоанализаторът dew.IQ е едноканален анализатор, проектиран за точна и надеждна работа в реално време, с доказаните през годините датчици от серия M или чрез новите датчици от серия IQ, които имат резолюция от части на милион”, коментираха от Брайт Инженеринг. Dew. IQ е с компактни размери и притежава интуитивен потребителски интерфейс, позволяващ бързо и лесно конфигуриране на уреда на място. Вграденият дейталогер позволява извършването на качествен мониторинг на контролирания процес в реално време.


 

„Новият датчик, от серията IQ включва интегриран електронен модул, в който са записани калибровъчните данни на датчика, а комуникацията между датчика и уреда се осъществява с кабел тип усукана двойка”, уточниха от Брайт Инженеринг. И двата датчика (M и IQ) позволяват работа в условия от пълен вакуум до налягания с големина до 345 бара.


 

Анализаторът dew.IQ е подходящ за различни промишлени процеси и намира приложение в редица индустриални предприятия като ТЕЦ-ове, металургични производства, фармацевтика, газподготовка и други, където примерно негово приложение могат да бъдат процеси като сушеното например.

 

Източник на снимковия материал: Брайт Инженеринг

Още от КИП и А