Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Анализи / Техн. решения

 • Анализатори Cinac и Optigraph – отговор на специфичните изисквания на млечната промишленост

  Анализатори Cinac и Optigraph – отговор на специфичните изисквания на млечната промишленост

  Сред богатата гама от предлагани от фирма Астел решения в областта на хранително-вкусовата промишленост са два модела анализатори, разработени специално за нуждите на млекопреработвателната промишленост. „Благодарение на партньорството ни с водещата компания Alliance Instruments, можем да предложим на нашите клиенти апаратите Cinac и Optigraph, които се разпространяват от Alliance Instruments и са произведени от Ysebaert”, коментираха за Инженер.bg от Астел.

 • Нова серия комуникативни стайни термостати RDF301.50H от Siemens за приложение в хотелски стаи

  Нова серия комуникативни стайни термостати RDF301.50H от Siemens за приложение в хотелски стаи

  Направление Сградни технологии на Siemens представя едно от най-новите попълнения в обширното си портфолио, а именно: нови термостати за контрол на стайна температура RDF301.50H. Те се отличават с широк обхват на приложение, включително в различни системи за обмен на въздух, охладени тавани, отоплителни системи, вентилаторни конвектори или термопомпи. Благодарение на своята концепция за съвместимост, те могат да бъдат използвани в различни отоплителни и климатични системи.

 • Надеждно измерване на обемен разход на пара с разходомерите на Endress+Hauser

  Надеждно измерване на обемен разход на пара с разходомерите на Endress+Hauser

  Компанията Endress+Hauser е един от водещите производители на измервателна апаратура и системи за автоматизация на производствените процеси в нефтопреработвателната, химическата и хранително-вкусовата промишленост. „Разходомерите за обемен разход на пара на Endress+Hauser се отличават с висока точност. Генерирането на пара е скъпоструващ процес и мониторингът на енергопотреблението става все по-важен за намаляване на себестойността му“, коментират от фирма Интертех Аутомейшън.

 • Везни за прецизни измервания от Мари-Бентц

  Везни за прецизни измервания от Мари-Бентц

  Прецизни везни на водещия немски производител KERN бихте могли да поръчате от фирма Мари-Бентц. „Везните се отличават с високо качество и точност на измерване, оборудвани са със стандартни функции, а към тях се предлага и допълнително оборудване”, коментираха за Инженер.bg от Мари-Бентц. „Прецизните везни на KERN са много подходящи за всяка лаборатория”, отбелязаха от Мари-Бентц.

 • Многоканални тегловни трансмитери TLM8 на Laumas elettronica с иновативни технически характеристики

  Многоканални тегловни трансмитери TLM8 на Laumas elettronica с иновативни технически характеристики

  Водещият италиански производител Laumas elettronica представи нова серия многоканален тегловен трансмитер TLM8, съобщиха за Инженер.bg от фирма Атикс, предлагаща продуктите на италианската компания у нас. „Трансмитерът TLM8 е с графичен дисплей и осем независими канала за четене”, допълниха от Атикс. Новата серия многоканални тегловни трансмитери се характеризира с редица иновативни характеристики.

 • Ново поколение разходомери на АВВ комбинира 3 устройства в 1 и допринася за по-ниски разходи

  Ново поколение разходомери на АВВ комбинира 3 устройства в 1 и допринася за по-ниски разходи

  АВВ официално обяви пазарния дебют на ново поколение разходомери за вихрови потоци, които могат да измерват обемен, масов и енергиен поток в едно устройство, съобщиха за Инженер.bg от фирма АС-ДС, официален партньор на ABB Automation Products за България. И двете нови устройства SwirlMaster и VortexMaster се основават на предимствата на иновативната технология на ABB.

 • Трансмитери за налягане 2600T на ABB - подходящо решение за широк кръг от приложения

  Трансмитери за налягане 2600T на ABB - подходящо решение за широк кръг от приложения

  С богат експертен опит и дългогодишни производствени традиции, ABB Automation Products е производител на широка гама от трансмитери. „Серията 2600T е подходяща за широк спектър от приложения, вариращи от трудни условия на работа при добива на нефт и газ до приложения във фармацевтичната промишленост”, коментираха за Инженер.bg от фирма АС-ДС, официален партньор на ABB Automation Products за България.

 • Влагоанализатор dew.IQ е сред новите продукти на GE Measurement&Control

  Влагоанализатор dew.IQ е сред новите продукти на GE Measurement&Control

  Водещият разработчик на сензорни технологии за измерване и контрол - компанията GE Measurement&Control, допълни серията си IQ анализатори с още един модел влагоанализатор - dew.IQ, съобщиха за Инженер.bg от фирма Брайт Инженеринг. „Тази гама анализатори са проектирани за процеси, в които контролът на съдържанието на влага е от важно значение за ефективността на работния процес”, заявиха от Брайт Инженеринг.

 • Иновативен акустичен анализатор 2270 на Bruel & Kjaer от Спектри

  Иновативен акустичен анализатор 2270 на Bruel & Kjaer от Спектри

  Новият модел акустичен анализатор 2270 на Bruel&Kjaer е проектиран и разработен като усъвършенствано изпълнение на модел 2250. Той е предназначен за измерване, анализ и запис на шум и вибрации. „Комбинацията от софтуерни модули и иновативен хардуер превръща инструмента в оптимално решение за прецизно измерване на шум и вибрации както на открито, така и в закрити обществени и индустриални зони“, съобщиха за Инженер.bg от офиса на фирма Спектри.

 • Sick разшири портфолиото си със скенер за щрих кодове и маркировки Lector 65x

  Sick разшири портфолиото си със скенер за щрих кодове и маркировки Lector 65x

  Съвременната логистика е изправена пред все по-големи предизвикателства, например сортиране на 200 000 пакета на час. Нарастват и изискванията по отношение надеждността на сортиране. „Серията Lector 65x на Sick обхваща скенери за четене на маркировки с видеокамера, които осигуряват максимална производителност при автоматизация на логистични и производствени дейности“, съобщават от фирма Годо Сензор.

Още от КИП и А