Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

АББ България: „Всяка работна позиция, която предлагаме, крие уникални предизвикателства“

20.07.2018 г.

In Macedonian

 


Възможно ли е технологична компания да предложи позиция за технически специалист без опит? А задължително ли е инженер да се развива в областта на инженеринга, ако иска да стартира професионалния си път в голяма международна компания? Отговор на тези въпроси дадоха за Инженер.bg от АББ България, компания, в която развиват и предлагат многобройни възможности за млади специалисти. Дружеството у нас произвежда решения за електрическо оборудване и автоматизация на процеси в промишления сектор, изпълнява цялостни инженерингови проекти и е част от семейството на международния технологичен гигант ABB Group.


Важно е да отбележим, че успешната дейност на международна компания като нашата зависи не само от водещите инженери и технолози, но и от специалистите в областта на сервизната дейност, логистиката, финансите, продажбите и управлението на проекти“, заявиха от АББ България. По думите на работещите в компанията, във всяка позиция се крие уникално предизвикателство, както и възможност за кариерно развитие.Така например инженерите могат да потърсят реализация в различни отдели на предприятието и да намерят мястото, на което се чувстват най-добре. Ето какви са направленията, в които всеки специалист може да се усъвършенства, да трупа нови знания и да заеме точната позиция, на която да е максимално полезен:


  •  - Управление на проекти;

  •  - Сервизна дейност;

  •  - Инженеринг;

  •  - Научноизследователска дейност и развитие;

  •  - Управление на верига за доставка;

  •  - Маркетинг и продажби;

  •  - Качество и оперативно развитие;

  •  - Устойчиво развитие;

  •  - Производство.


Ние предлагаме разнообразни възможности, но решението е на служителя или кандидата за работа – той трябва да направи най-доброто за кариерата си и да намери на кое „парче от пъзела“ на ABB съответства“, споделиха още от българското дружество.Освен възможности за вече доказани експерти, компанията полага изключителни усилия, за да привлича и подкрепя млади специалисти без опит или дори студенти. В тази връзка АББ България поддържа своя лятна стажантска програма, в която има позиции за всички отдели и направления, включително и в производствените. За студентите, които постигат отлични резултати, но са в затруднено финансово положение, функционира специалната стипендиантска програма „Юрген Дорман“.


Ние в ABB работим по едни от най-важните технологични, но и екологични предизвикателства, които среща съвременният дигитален свят. Ще посрещнем всеки, който иска да бъде част от екипа ни в нашето начинание“, заявиха в заключение от АББ България.

 

Повече информация за АББ България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: АББ България

Още от КИП и А