Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

Искате да автоматизирате производствени процеси – доверете се на Индустриален сервиз

25.03.2019 г.


Искате да автоматизирате процесите във вашето производство, но не знаете откъде да започнете? Фирма Индустриален сервиз е тук, за да ви помогне и направи всичко това вместо вас! От години компанията успешно консултира, разработва, модернизира и внедрява системи за индустриална автоматизация в предприятия от най-различни промишлени сектори. С доказано ноу-хау и висококвалифициран екип от професионалисти с богат и разнороден практически опит в индустриалната сфера, дружеството спомага за реализацията на многобройни проекти на българския пазар.


 

Висококачествените решения и услуги, които Индустриален сервиз предлага на своите клиенти, гарантират постигането на висока надеждност, сигурност и безаварийна работа на електрооборудването в промишлеността, енергетиката, транспорта и телекомуникациите. За целта компанията работи в тясно сътрудничество със световноизвестни производители, като Rockwell Automation (Allen Bradley), Schneider Electric (Telemecanique), Siemens и Eaton, а при решаването на фундаментални и сложни задачи тя се допитва до експертното мнение на външни консултанти – водещи преподаватели и научни работници от техническите университети в страната.

 

„Българските заводи и предприятия могат да разчитат изцяло на вещата преценка и пълно съдействие от страна на нашите инженери в предоставянето на коректна и професионална консултация при интегрирането на съвременна индустриална мрежа или адаптиран за производството софтуер“, заявиха за Инженер.bg от Индустриален сервиз. „Наред с това, предлагаме възможност и за модернизация на вече съществуващи системи за автоматизация на процесите в производствените компании“, допълниха те.

 


Индустриален сервиз помага на своите клиенти във всяка фаза от зададения от тях проект, предлагайки гъвкави решения, изцяло съобразени с техните изисквания и нужди, както и кратки срокове за изпълнение. Компанията извършва консултации по технически проблеми с електрооборудване, технико-икономически анализи, разработва идейни и работни проекти, модерни технически решения, гарантира качеството на проектите, прилага гъвкава ценова политика, 24-часов гаранционен и извънгаранционен сервиз и др.

 

Ако и вие имате нужда от професионална консултация в процеса на проектиране, разработване, внедряване или сервиз на система или средства за индустриална автоматизация във вашето производство, не се колебайте да се свържете с експертите на Индустриален сервиз СЕГА!

 

Можете да го направите от ТУК или като се обадите на мобилен 0888 619711 и пишете на компанията на email: manager@iservicebg.com!

 

Източник на снимковия материал: Индустриален сервиз, pixabay.com

Още от КИП и А